Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільській громаді стартував літній сезон «Клубу вихідного дня-2023».

Дата: 03.06.2023 21:30
Кількість переглядів: 45

Фото без описуІгри, конкурси, дитячий автопарк просто неба та безкоштовне морозиво: сьогодні у Подільській громаді стартував літній сезон «Клубу вихідного дня-2023». У першу суботу червня організатори - Управління культури та туризму Подільської міської ради - розважали малечу мікрорайону «Черемушки».На заході була присутня і Людмила Задорожна, заступник Подільського міського голови. Цього дня хлопчики, дівчатка, а також їхні батьки чекали з нетерпінням. Тож, на перший у 2023 році «Клуб вихідного дня» завітало декілька десятків найменших мешканців громади.Фото без опису

Традиційно, у ролі аніматорів були працівники Управління культури та туризму. Одягнені у яскраві футболки, вони бавилися, співали та танцювали з малечою й, звісно ж, дарували їм море радості та позитиву.

Паралельно, працювали й інші локації. За допомогою пензликів, фарб та блискіток, майстрині з фейс-арту перетворювали дітей у героїв улюблених мультфільмів. Також можна було зіграти і в інтелектуальні ігри, прокататися на дитячому автопарку та придбати сувенір від подільських майстринь-аматорів. Яскравими та неймовірно прекрасними малюнками діти прикрасили тротуар напроти парку. Юні художники продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий талант. Більшість малюнків були патріотичними, адже найменші українці, як і дорослі, мріють про мир на нашій землі.

Наприкінці заходу, яскраві браслетики дітвора обміняла на смачне морозиво. Тож протягом літа «Клуб вихідного дня» буде працювати по мікрорайонах міста. Анонси усіх заходів будуть розміщені на сторінці Управління культури та туризму у мережі фейсбук «Культура та мистецтво Подільська» та «Подільська міська громада».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора