Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Червня, 2023 р., 09:36
Питання зниження шкідливого впливу тютюну на здоров'я населення та регулювання обігу тютюнових виробів − це ключовий компонент багатосторонньої світової стратегії, до якої приєдналася Україна ще у 2006 році, ратифікувавши Рамкову конвенцію ВООЗ із боротьби проти тютюну. Реагуючи на виклики сучасного світу, Україна продовжує свій поступ з імплементації європейського законодавства щодо вмісту шкідливих речовин в продуктах для паління (із вмістом та без вмісту нікотину, новітніх тютюнових виробах тощо), контролю реклами сигарет, оприлюднення інформації щодо переліку інгредієнтів, використаних у виробництві тютюнових виробів, та обсягу викидів шкідливих речовин, підвищення обізнаності населення про наслідки вживання тютюнових виробів.            
07 Червня, 2023 р., 16:24
На базі готельного комплексу «Поділля» ( який визначений, як пункт тимчасового перебування переселенців) відкрито простір для внутрішньо переміщених осіб. Це стало можливим завдяки співпраці міської влади з Громадською Організацією «Десяте Квітня» та за фінансової підтримки УВКБ ООН. На відкриття завітали заступник Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Задорожна та представник Громадської Організації «Десяте Квітня» Олексій Балагура. До речі, Громадська Організація «Десяте Квітня» є офіційний виконавчий партнер УВКБ ООН.
07 Червня, 2023 р., 16:19
Чергову зустріч із подільськими підприємцями провів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. До обговорення важливих питань приєдналися і заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий та директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Олена Чернега.
07 Червня, 2023 р., 13:20
Подільська дистанція колії повідомляє, що залізничний переїзд 1326 км станція Подільськ (автомобільна дорога Т-1612 км 40+325 м), буде закритий для руху автотранспорту з 07 червня по 09 червня 2023 року з 08.00 до 20.00 години у зв’язку з виконанням робіт з розбиранням переїзного настилу.
07 Червня, 2023 р., 09:59
Шановані мешканці Подільської міської територіальної громади! Оголошено збір питної води на потреби мешканців Херсонщини!
07 Червня, 2023 р., 08:30
6 червня діти з пришкільних таборів ЗЗСО №1 та ЗЗСО №2 за попередньою домовленістю очільників Подільської та Балтської громад відвідали місто Балту. Поїздка малечі розпочалась із екскурсії місцевим краєзнавчим музеєм, під час якої учасники поїздки ознайомились із історією міста. Діти мали змогу поринути в неймовірну та загадкову атмосферу історії нашого краю. Далі на дітей чекав кіносеанс. Вони переглянули захоплюючий мультфільм, який залишив безліч роздумів та емоцій. А на завершення усіх чекав відпочинок (пікнік) на мальовничому березі річки Кодима. Маленька подорож залишила по собі приємні емоції, у  захваті були усі - і дорослі, і малеча. Тож, веселі канікули тривають, а діти цікаво та з користю провели своє дозвілля. Далі буде !
07 Червня, 2023 р., 08:18
«Створена російськими терористами катастрофа на Каховській ГЕС не зупинить Україну й українців. Ми все одно звільнимо всю нашу землю. І кожен російський теракт збільшує лише суму репарацій, які Росія виплатить за скоєні злочини, а не шанси окупантів залишитись на нашій землі».
06 Червня, 2023 р., 15:58
У ПОДІЛЬСЬКУ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ВСТАНОВЛЕННЯ ФЛАГШТОКІВ З УКРАЇНСЬКИМ СТЯГОМ ТА ПРАПОРАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ
06 Червня, 2023 р., 15:54
Батьки-вихователі Володимир та Світлана Пірожкови, які є засновниками дитячого будинку сімейного типу «Промінь надії», разом із дітками брали участь родинно-спортивному святі "Тато, мама, я - спортивна сім'я". Захід відбувся на базі Окянської громади у селі Ставрово.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора