Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівцем відділу рекрутингу Подільського міськрайонного центру зайнятості Киливник Ольгою 12 листопада було проведено робочу зустріч з представником Подільського медичного фахового коледжу імені В.О. Жуковського Сафоновою Оленою Анатолієвною.

Дата: 16.11.2021 09:55
Кількість переглядів: 216

Фахівцем відділу рекрутингу Подільського міськрайонного центру зайнятості Киливник Ольгою 12 листопада було проведено робочу зустріч з представником Подільського медичного фахового коледжу імені В.О. Жуковського Сафоновою Оленою Анатолієвною.

Котовське медичне училище (з 14.08.1967 року), Медичне училище ім. В.О. Жуковського (з 07.02.2017 року), нині Подільський медичний фаховий коледж ім. В.О.Жуковського (з 15.05.2020 року) – це сучасний комунальний навчальний заклад, який готує молодших медичних спеціалістів за трьома спеціальностями (медична сестра, фельдшер, акушерка). Під час робочої зустрічі , обговорили питання, які часто виникають при укомплектуванні штату працівників, шляхи їх вирішення за сприяння служби зайнятості. Йшлося і про основні послуги для роботодавців, тенденції та процеси на ринку праці, обговорювалися питання працевлаштування соціально незахищених осіб. Роботодавець розповів про умови праці та перспективи на майбутнє.

«Ми вдячні Вам за плідну співпрацю і сподіваємося на подальші перспективні стосунки у вирішенні питання зайнятості населення», - резюмувала Киливник Ольга.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора