Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надійні партнери служби зайнятості.

Дата: 23.11.2021 10:50
Кількість переглядів: 655

Фото без описуНапередодні Дня працівників сільського господарства України  директор Подільського міськрайонного центру зайнятості Олег Кунаренко та начальник відділу рекрутингу Ольга Гузенко відвідали ТОВ «Подільське ЗПП» та ТОВ «Подільське зерно» та провели зустріч з директорами підприємств Миколою Флоруком та Світланою Главацькою.

 Підприємства займаються вирощуванням, прийманням зернових культур та їх зберіганням.

ТОВ „Подільське ЗПП”  та ТОВ «Подільське зерно» - стабільно працюючі підприємства. Потурбувалися на підприємстві і про забезпечення гідних умов праці, стабільної заробітної плати.

Кожен рік з початку сільськогосподарських робіт підприємства за допомогою центру зайнятості укомплектовуються кадрами. Трактористи, слюсаря-ремонтники, апаратники з обробки зерна та водії постійно затребувані на підприємствах.

На протязі 2021 року підприємствами було прийнято на роботу 52 працівника за допомогою Подільського МРЦЗ, більшість з них перебували на обліку як безробітні та пройшли стажування на робочому місці.

Підприємство на протязі всього періоду приймало активну участь у заходах, які проводив Подільський МРЦЗ.

Підсумком проведеної зустрічі, став план спільної роботи Подільського МРЦЗ та підприємств з подальшого укомплектування кадрами підприємства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора