Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?"

09 Жовтня, 2023 р., 14:18
Серед результатів глобального соціологічного дослідження в межах Третього саміту перших леді та джентльменів є цифри, які надихають.
06 Жовтня, 2023 р., 13:22
Цього тижня на подкаст «Простими словами» завітав молодший сержант ЗСУ та професор Ужгородського національного університету Федір Шандор, також відомий як «Професор з окопу». Він розповів про перебіг війни в Україні, поділ на військових і цивільних та помилки попередніх поколінь.
06 Жовтня, 2023 р., 13:20
Кажуть, щоб щось змінити, починати варто тут і зараз — варіант «почну з понеділка» не працює. Тож пропонуємо просто зараз прогортати світ словниковий запас та викинути з нього зайве .
03 Жовтня, 2023 р., 11:33
Насправді у кожного з нас є багато джерел сили, та у щоденному вихорі клопотів ми часто про них забуваємо. Це можуть бути прогулянки, фізичні вправи, мистецтво, музика, спілкування, книги — буденні речі, які нас наповнюють, дарують натхнення рухатися далі.
03 Жовтня, 2023 р., 10:20
Сором залишається найбільшою перешкодою на шляху молоді до фахівців з ментального здоров’я. З ним також межує страх відкритися рідним. Це один з висновків глобального соціологічного дослідження, яке цього року провели на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів.
28 Вересня, 2023 р., 13:14
В умовах війни маємо особливо дбати про дитячу психіку. Неважливо, що саме пережила дитина: евакуацію, постріли чи звуки сирен — усе це для неї може стати травматичним досвідом. Дистанційне навчання чи новий колектив — речі, які раніше здавалися нормою, зараз мають неабиякий вплив.
26 Вересня, 2023 р., 11:19
«Все норм» — найпростіший спосіб уникнути неприємної розмови. Бо ж раптом ми когось образимо чи здамося надто вразливими. Та чи справді це «норм»?
26 Вересня, 2023 р., 10:08
Цього року на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів британська компанія Alligators Digital провела глобальне соціологічне дослідження серед жителів 11 країн. Тисячі відповідей дозволили частково описати, яким є бачення та сприйняття ментального здоров’я в Україні та світі. 
25 Вересня, 2023 р., 09:24
Американський когнітивіст і письменник Скотт Баррі Кауфман завітав на подкаст «Простими словами» і поділився думками щодо ролі ментального здоровʼя, трансцендентності та вічних пошуків щастя й сенсів.
25 Вересня, 2023 р., 09:20
Уявіть, якби всі ми постили наші реалії: щоденні виклики, невдачі, сльози, розчарування, наслідки стресу й втоми… Адже це буває з кожним. Хіба ні?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора