Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?"

04 Січня, 2024 р., 11:56
Коли рідні чи близькі нам люди йдуть на фронт, це випробування і подвійний стрес для всієї родини. Та ще складніше дати собі раду з цим малечі, яка не має відповідей на безліч запитань і сприймає реальність дещо інакше.
03 Січня, 2024 р., 16:25
Це нагадування подихати.
25 Грудня, 2023 р., 13:11
Під час повітряної тривоги ми можемо впіймати себе на моторошній думці, що чекаємо вибухів, а коли чуємо їх — ніби відчуваємо певне полегшення. Так само підсвідомо можемо романтизувати хвилини небезпеки, коли загроза минає — згадувати обстріли, час в укритті чи блекаути з певним теплом, і це лякає.
22 Грудня, 2023 р., 13:30
Аби підбити підсумки року, перша леді Олена Зеленська також зустрілася з представниками регіонів України, відповідальними за впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».
20 Грудня, 2023 р., 10:58
У мобільних застосунках BetterMe з’явилася Програма підвищення продуктивності на роботі — це набір порад для запобігання вигорянню, розроблений психологами з України та США, різноманітні тренування для підвищення концентрації, освітні курси, медитації, рецепти для здорового харчування.
18 Грудня, 2023 р., 12:54
Зараз нам може здаватися, що позаплановий вихідний чи відпустка — це щось недоречне або й заборонене. Та варто пам’ятати, що для нормальної роботи організму відпочинок є необхідним, а особливо в умовах тривалого стресу.
15 Грудня, 2023 р., 11:02
Усі ми час від часу відчуваємо тривожність. Зазвичай хвилювання через певні події чи буденні клопоти триває недовго — від кількох хвилин до кількох днів. Але для деяких тривожність — це не просто напружений день чи занепокоєння.
12 Грудня, 2023 р., 16:17
Періоди темряви через можливі відключення електроенергії буде легше пережити, якщо підготуватися до них заздалегідь. Окрім речей першої необхідності — ліхтариків, батарейок, теплого одягу — варто подбати про те, як допомогти дітям здолати тривожність та зробити час без світла комфортним і затишним, наскільки це можливо.
06 Грудня, 2023 р., 15:01
Що сказати сьогодні захисникам і захисницям? Як підбадьорити, подякувати, не бовкнути зайвого? Просто відкиньте усі кліше і скажіть, що у вас на думці, головне — від чистого серця.
04 Грудня, 2023 р., 09:52
Людей із наслідками важких травм та інвалідністю ми зустрічаємо ледь не щодня. Це складна тема для розмови з дитиною, і нам, можливо, хотілося б її уникнути, але говорити про це важливо. По-перше, щоби підготувати дитину до такої зустрічі (її може налякати те, чого вона не розуміє); по-друге, аби проявити повагу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора