Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?"

05 Липня, 2023 р., 13:06
Година без нав’язливих думок про те, що буде далі. Звичайний вечір, коли дивишся кіно, а не постійно моніториш новини. Хоча б день без тривоги, яка не дає нормально робити буденні справи.
04 Липня, 2023 р., 17:11
Що б не відбувалося довкола, ставте перед собою цілі. Вони допоможуть концентрувати дії та енергію, знизять відчуття невизначеності. Що більше орієнтирів — то легше долати шторм.
03 Липня, 2023 р., 16:20
На The Village Україна cтартував спеціальний сезон подкасту «Простими словами» про здоровʼя під час війни, і героїнею першого епізоду стала Олена Зеленська.
03 Липня, 2023 р., 16:13
Іноді ви пишете: «мені погано, але чоловік каже, що в мене просто забагато вільного часу». Іноді зізнаєтеся, що не звертаєтеся по допомогу, адже боїтеся осуду близьких. А іноді вважаєте, що ваші проблеми назвуть смішними «бо є ті, кому зараз гірше».
28 Червня, 2023 р., 11:16
У складні для психіки періоди сон переходить у так звану «стадію очікування» — ми наче спимо, але готові будь-якої миті бігти до укриття. Але сон — основа ментального здоров'я. Без нього нам ніяк, тож навіть зараз потрібно робити все можливе, щоб засинати раніше і спати потрібну кількість годин.
23 Червня, 2023 р., 13:41
Постійна напруга руйнує зв’язок із реальністю, і ми не помічаємо, як вмикається режим «на автоматі»: перестаємо смакувати їжу, ловити вайб улюблених пісень чи насолоджуватися погодою поки йдемо робити свою роботу (так само на автоматі).
22 Червня, 2023 р., 13:37
Час від часу ви пишете, що тривожність неможливо подолати у такі часи.
21 Червня, 2023 р., 10:28
Уявіть, що поруч із вами завжди є персональний коуч з ментального здоров’я — він і про стрес роз’яснить на пальцях, і допоможе правильно подихати, коли забракне повітря. А якщо тривога не дасть заплющити очей, коли стемніє — розповість історію або заколише звуками дощу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора