Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?"

15 Листопада, 2023 р., 16:48
Навіть у складні часи пам’ятайте про прості та веселі ігри — вони відволікають, допомагають виплеснути емоції та якийсь час безтурботно порадіти. Вимкніть серйозність та запропонуйте дитині помалювати «Каляки-маляки».
13 Листопада, 2023 р., 13:29
Ті, кому є на кого покластися у складних ситуаціях, легше переживають стрес. У випадку з дітьми важливий тип стосунків, що зветься «надійна прив’язаність». Це взаємини з дорослими, в яких дітей приймають такими, які вони є, — з усіма їхніми емоціями, недоліками, піклуються про них, забезпечують близькість і надійність.
13 Листопада, 2023 р., 13:25
Вийшов передостанній епізод подкасту «Простими словами» із співзасновником The Village Україна Андрієм Баштовим, який нині несе службу у лавах ЗСУ. Він розповів про те, як влаштована армія зсередини, чому важливо відділяти її як структуру від війни та як переживати травматичні досвіди.
10 Листопада, 2023 р., 15:15
В умовах тривалого стресу і дорослим, і дітям властиве когнітивне виснаження — стан «психічної втоми», коли розумової роботи і відповідальності забагато, а відпочинку, сну та можливості розслабитися бракує.
10 Листопада, 2023 р., 15:02
Гортаємо стрічку і відчуваємо безмежну вдячність усім, хто долучається до Всеукраїнської програми ментального здоров’я, хто підтримує, шерить інформацію та ділиться власним досвідом.
09 Листопада, 2023 р., 13:42
Аби допомогти дитині легше перенести емоційне збудження чи хвилю агресії, грайте разом у прості та веселі ігри. Наприклад, уявіть що ви — борці сумо.
07 Листопада, 2023 р., 14:15
Іноді обійми близької людини — це все, чого нам бракує, аби триматися, не падати духом. Пам’ятайте про це, частіше обіймайте рідних. А якщо між вами кілометри відстані — обіймайте словами. Вони неодмінно відчують ваші підтримку й тепло.
06 Листопада, 2023 р., 13:07
Продовжуємо розглядати, як підтримати дитину в складні часи — повернути відчуття стабільності й безпеки, навчити піклуватися про себе. Ми вже знаємо, що важливо дотримуватися режиму дня. Що ще? Проговорювати тривожні події, що відбулися.
03 Листопада, 2023 р., 18:20
На подкаст «Простими словами» завітав Артем Денисов – співзасновник ветеранського простору Veteran Hub. З 2014 року він надає психологічні та юридичні консультації військовим та їхнім рідним.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора