Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2023 р., 08:07
Упродовж трьох з половиною годин тривала повітряна тривога на Одещині через атаку російських терористів ударними безпілотниками.
05 Жовтня, 2023 р., 15:38
У межах участі в саміті Європейської політичної спільноти в м. Гранада (Іспанія) Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем’єр-міністеркою Італії Джорджею Мелоні.
05 Жовтня, 2023 р., 13:59
Президент України Володимир Зеленський розпочав участь у ІІІ саміті Європейської політичної спільноти, який відбувається у Гранаді (Іспанія).
05 Жовтня, 2023 р., 10:04
4 жовтня у мікрорайоні «Залізничників» було проведено захід «ЕКОДЕСАНТ: ЗРОБИМО НАШЕ НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ЧИСТІШИМ».
05 Жовтня, 2023 р., 08:26
Україна дає відсіч російському агресору, захищає принципи міжнародного права та робить усе, щоб нинішня війна стала останньою у Європі та світі, тож допомога нашій країні має тривати. Про це Президент Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю італійському телеканалу Sky TG24.
05 Жовтня, 2023 р., 08:25
Президент Володимир Зеленський переконаний, що Україні вдасться зберегти підтримку з боку Сполучених Штатів Америки та Європи у боротьбі з російським вторгненням, оскільки будь-які паузи й затримки в допомозі нашій державі можуть зіграти на руку агресору. Про це він заявив в інтерв’ю Sky TG24.
05 Жовтня, 2023 р., 08:20
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із головою правління турецької компанії Onur Group Онуром Четінджевізом і Послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере.
05 Жовтня, 2023 р., 08:18
«Провів нараду з урядовцями – учора про неї домовилися в Харкові. У нас є різні урядові програми щодо відновлення, щодо допомоги регіонам та людям, які втратили будинки. Є робота з відбудови соціальної сфери та фізичного захисту об’єктів енергетики. Щодо таких питань доручив підготувати детальний звіт. Ми робимо все, щоб дати Україні більше систем ППО перед зимою. І зараз, до речі, очікуємо певні рішення від наших партнерів. Але вся робота в регіонах, яка стосується фізичного захисту критичних об’єктів та термінової відбудови, повинна бути проведена максимально за час до зими».
05 Жовтня, 2023 р., 08:17
Національний проєкт з медіаграмотності МКІП «Фільтр» та «Суспільне Мовлення» організовують Всеукраїнський урок єдності для школярів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів з усієї України!
04 Жовтня, 2023 р., 10:24
За рахунок бюджету Подільської міської територіальної громади, 19 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування відпочили та оздоровилися в Дитячому оздоровчому таборі при ДП «Клінічний санаторій «Карпати».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора