Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Одеської ОВА провели зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні паном Мартіном Єґером.

Дата: 06.10.2023 13:17
Кількість переглядів: 51

У ході зустрічі було обговореноФото без опису питання ефективного функціонування транспортної і логістичної інфраструктури Одещини, відновлення роботи портів, безпеку регіону та важливість продовження експорту українського збіжжя.

Сьогодні росія свідомо руйнує та знищує інфраструктуру портів Дунаю, оскільки це єдиний шлях експорту зернових з України.

«Одеська область є стратегічним регіоном для забезпечення глобальної продовольчої безпеки і порти Одещини відіграють провідну роль у світовій торгівлі зерном. Ми всебічно сприятимемо розвитку економічного потенціалу Одеської області завдяки залученню німецьких інвестицій в регіон», - зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні пан Мартін Єґер.

Також пан Посол підкреслив, що Федеративна Республіка Німеччина і надалі докладатиме максимум зусиль для надійного захисту України шляхом передачі систем протиповітряної оборони, зокрема IRIS-T, Gepard та Patriot.

«Ми захоплюємось мужністю українського народу і перемога України є важливою для всієї Європи», - наголосив пан Мартін Єґер.

Сторони домовились про подальшу активну співпрацю🤝🏻



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора