Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 09.10.2023 13:16
Кількість переглядів: 82

Сьогодні під керівнФото без описуицтвом виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників голови, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, під час якої присутні прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення, а також визначили пріоритети на поточний тиждень.

У ході зустрічі обговорено низку актуальних питань життя Подільської громади.

➡️Житлово-комунальне господарство. Всі комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

🔹Департамент ЖКГ, архітектури та земельних відносин працює у звичайному режимі. Фахівцями розглядаються та надаються відповіді на звернення громадян. Було зазначено, що триває капітальний ремонт тротуару по вул. Кузовкова та розпочато поточний ремонт міжквартальних переїздів у м-ні «Залізничників».

🔹КВЕП «Подільськводоканал» та КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжують підготовку до осінньо-зимового періоду. Тепловим господарством розпочато фінальну стадію підготовки до зими, а саме гідравлічні випробування мереж, коли під тиском подають холодну воду, аби виявити слабкі місця труб і за потреби їх ліквідовувати. Крім того, працівники КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» здійснюють монтаж та налагодження генераторів, які використовуватимуться у випадку «блекаутів».

🔹Працівниками КНП МОК «Чиста громада» дбають про належний санітарний стан територій громади та щоденно їх упорядковують. Наразі здійснюються роботи з розчищення лотків водовідведення у мікрорайонах міста, а також ремонт обладнання дитячих майданчиків. Продовжується обкошування вулиць від сухостою.

🔹ПП «Курінь» також готує житловий фонд до зимового періоду.

🔹Працівники ПСКП «Меморіл-Сервіс» встановлюють флагштоки на секторі військових поховань.

➡️Соціальна сфера.

🔹Заклади освіти продовжують Фото без описупрацювати у штатному режимі.

🔹Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я здійснює прийом громадян. Всім надаються кваліфіковані відповіді та консультації.

🔹Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі.

🔹Лікарями Центру первинної медико-санітарної допомоги здійснено виїзний прийом громадян у с. Липецьке. У місті зафіксовані випадки захворювання на коронавірусну інфекції Covid-19.

По завершенні апаратної наради очільником громади надано відповідні доручення за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора