Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 23.10.2023 14:04
Кількість переглядів: 76

23 жовтня під головуванняФото без описум виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств. У ході робочої зустрічі присутні обговорили низку нагальних питань та відзвітували про виконану роботу протягом минулого тижня.

ПРО ГОЛОВНЕ:

➡️Робота житлово-комунального господарства.

🔹Насьогодні головна увага зосереджена на підготовці комунальних підприємств до зимового періоду.

Для того, щоб не виникало проблем із подачею опалення, КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує заповнювати теплоносієм будинкові мережі. Це дозволяє розвантажити роботу, та, в разі виявлення якихось пошкоджень у внутрішньобудинкових системах, їх одразу ліквідовують.

🔹Аварійна бригада КВЕП «Подільськводоканал» ліквідовує аварію на мережах водопостачання, що виникла у м-ні «Військового містечка».

🔹Продовжують комунальники й активно працювати в різних районах міста. Колектив КНП МОК «Чиста громада» щоденно здійснює прибирання вулиць, площ, паркових зон від опалого листя, вивозять сміття тощо. Полагодили дитячі майданчики у Подільську та с. Липецьке. Крім того, виконуються ремонтні роботи лотків водовідведення у м-нах міста.

🔹У Подільську триває боротьба із несанкціонованими сміттєзвалищами. За інформацією Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин, протягом минулого тижня здійснено 7 рейдових перевірок, відповідно до яких складено приписи. Робота у цьому напрямку продовжуватиметься й надалі.

🔹ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» готують житловий фонд до сталого проходження зимового періоду.

➡️Соціальна сфера.Фото без опису

🔹Всі заклади освіти працюють у штатному режимі. Для активізації процесу екологічного виховання дітей, протягом минулого тижня у навчальних закладах проходила акція «За чисте довкілля».

🔹Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує прийом громадян. Так, на минулому тижні до соцзахисту звернулося біля 250 осіб з різних питань. Проводиться нарахування всіх видів державної допомоги.

🔹Центр надання адміністративних послуг працює у штатному режимі.

🔹До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося понад 80 осіб, у 14 з яких підтверджено захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій:

Громадський транспорт загального користування працює згідно графіку роботи. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях (складено 5 протоколів).

За підсумками наради, керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора