Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 06.11.2023 15:14
Кількість переглядів: 59

Фото без описуСьогодні під керівництвом виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників голови, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, під час якої присутні прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення, а також визначили пріоритети на поточний тиждень.

✅ПРО ГОЛОВНЕ:Фото без опису

➡️Робота житлово-комунального господарства:

🔹КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» працює у штатному режимі. Підприємство готове до сталого проходження опалювального сезону. Теплоносієм вже заповнені усі міські школи, садочки та багатоквартирні будинки.

🔹У свою чергу, ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» продовжують підготовку житлового фонду до зими.

🔹Працівники КНП МОК «Чиста громада» дбають про належний санітарний стан територій громади та регулярно їх упорядковують. Щодня проводиться прибирання вулиць, площ, парків та скверів, вивозиться сміття. Окрім цього, у місті продовжується встановлення нових сміттєвих контейнерів.

🔹Працівники Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин продовжують боротися не лише зі сміттям, але й з людською байдужістю до стану довкілля. Фахівцями протягом минулого тижня видано 5 приписів мешканцям міста за викидання великогабаритних відходів у невстановлених місцях. Разом з цим у спеціально відведених місцях для збирання сміття встановлюються таблички.

➡️Соціальна сфера:

🔹Відсьогодні осінні канікули завершилися, тож учні ліцеїв і гімназій Подільської громади знову повернулися до навчання. На минулому тижні відбулося відкриття вже шостого «Класу безпеки».

🔹Працівниками Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я проводиться прийом громадян. Протягом минулого тижня до соцзахситу звернулося біля 200 осіб з різних питань. Всі види державної допомоги нараховуються вчасно.

🔹Адміністрація КНП «Подільська міська лікарня» провела зустріч з колективом КНП "Окнянська багатопрофільна лікарня". Під час якої обговорили об'єднання двох закладів охорони здоров’я та роботу в новому форматі.

🔹Традиційно, медики Подільського ЦПМСД провели виїзні прийоми у амбулаторії села Липецьке.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій:

🔹Громадський транспорт загального користування працює згідно графіку. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях. Завершився збір пізніх зернових культур та посів озимих.

По завершенні апаратної наради очільником громади надано відповідні доручення за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора