Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Січня, 2024 р., 13:26
Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту. З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу.
05 Січня, 2024 р., 11:36
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.
05 Січня, 2024 р., 08:31
«Наші захисники неба роблять усе можливе, щоб захистити державу. Вся команда наших дипломатів, усі, хто відповідає за комунікацію з партнерами, українські представники за кордоном на сто відсотків роблять усе, щоб забезпечити постачання додаткових систем ППО й ракет до них. Це пріоритет номер один. Звичайно, точно такий самий пріоритет номер один – це нові пакети підтримки для наших воїнів. Артилерія, зокрема калібр 155, засоби РЕБ, нові дрони й інше, що необхідно. Вдячний усім нашим партнерам, які вже формують нові пакети підтримки. Буде цього місяця багато відповідної комунікації».
04 Січня, 2024 р., 16:46
Під головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Подільської міської ради Олени Музичук, відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету.
04 Січня, 2024 р., 12:01
Якщо ви зараз користуєтеся цифровим ефірним телебаченням, але сигнал слабкий — спробуйте підключитися до телемережі МХ-7.
04 Січня, 2024 р., 09:25
Уряд спростив процедуру призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг для ветеранів війни (осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових дій, учасників війни) та членів їх сімей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора