Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Січня, 2024 р., 08:19
«Сьогодні урядовці зустрічалися з представниками українського бізнесу. Дискусія непроста. Є серйозні питання. Є справді складнощі. Я ознайомився з деталями. Попросив зробити необхідні напрацювання, щоб усі складнощі між урядовцями, бізнесом, правоохоронцями були зняті. У кожного може бути свій погляд, але в час війни ми всі маємо бути об’єднані одним завданням – міцністю України, силою нашого суспільства, нашої економіки. Усі напрацювання будуть представлені на РНБО».
22 Січня, 2024 р., 14:32
Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу апаратну нараду за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.
22 Січня, 2024 р., 11:28
22 січня особливий день в історії України. В далекому 1919 році Директорія Української Народної Республіки проголосила Акт Злуки всіх українських земель в єдину Українську державу. І саме цей день прийнято відзначати як державне свято - День Соборності України.
22 Січня, 2024 р., 08:31
22 січня український народ відзначає одне зі знакових свят українського державотворення — День Соборності України.
22 Січня, 2024 р., 08:00
«Завершується ще один тиждень цієї війни і наших активних дій, нашої оборони. Від початку лише цієї доби – вже близько 60 боїв. Найбільш інтенсивно – Авдіївський напрямок, також Бахмутський, Мар’їнський, Купʼянський, Південь нашої держави. Було більш ніж 50 російських обстрілів тільки з реактивних систем залпового вогню, а ще – десятки авіаційних та ракетні удари. За один цей день російські нелюди обстріляли понад сто міст, містечок, наших сіл у дев’яти областях: від Чернігівщини до Сумщини, Миколаївщина, Кіровоградщина, наші області. Особливо жорстокі російські удари – по Донеччині. На жаль, є поранені, є загиблі. Мої співчуття всім, хто втратив рідних, близьких. За весь цей терор Росія буде відповідати – повинна відповісти. Без рішень Москви про початок цієї агресії, цього терору були б живі зараз тисячі й тисячі людей. І тому так важливо притягти Росію до повноцінної, справедливої відповідальності на всіх рівнях. На індивідуальному – щоб кожен воєнний злочинець відповідав, кожен терорист. І на рівні всієї держави-терориста – її активами і можливостями. Росія повинна відчути й запам’ятати назавжди, що найбільше від агресії втрачає саме агресор».
19 Січня, 2024 р., 15:25
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт, буде відключення електроенергії 22 січня 2024 року: м. Подільськ ( ОРІЄНТОВНО з 8.00 до 19.00): вул. Вишнева, вул. Ентузіастів, вул. Кузовкова, вул. Ломоносова, пров. Короленка, просп. Перемоги. У разі виникнення запитань звертайтесь за телефонами кол-центру: Для стаціонарних телефонів: +38 (048) 705 90 90 Для мобільних телефонів: +38 (068) 705 90 90 +38 (095) 705 90 90 +38 (073) 705 90 90 E-mail: сenter@oblenergo.odessa.ua
19 Січня, 2024 р., 15:16
Протягом тижня з 15.01.2024 року по 19.01.2024 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:
19 Січня, 2024 р., 15:02
Гаряча лінії Міжнародної організації з міграції (МОМ) з безкоштовної фахової психологічної допомоги особам, які, за умов воєнного стану, потерпають внаслідок стресу, емоційного виснаження та пригнічення.
19 Січня, 2024 р., 14:56
Від того, наскільки правильно буде організовано харчування в школах, залежить не тільки здоров'я, а й якість навчання дітей.  Тож з робочим візитом виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, спільно з заступником міського голови Людмилою Задорожною та начальником Управління освіти і гуманітарної політики Володимиром Самборським відвідали гімназію імені Дмитра Конокеєнка та перевірили як годують школярів.
19 Січня, 2024 р., 08:22
«Продовжуємо нашу комунікацію з партнерами і щодо санкцій проти Росії – їхньої повної дії. Усі наші дипломатичні представники мають активізуватися, щоб і партнери реагували активніше на кожен випадок обходу санкцій з боку Росії. Це не просто абстрактне питання – це про те, як держава-терорист виробляє зброю, і зокрема ракети. У всіх російських ракетах є десятки критично важливих компонентів, вироблених за кордоном, і багато з них – компаніями з вільного світу. Сьогодні була відповідна доповідь керівника Служби зовнішньої розвідки України Олександра Литвиненка. Чіткі факти. Тож блокувати шляхи обходу Росією санкцій – це буквально блокувати терор. Я вдячний усім партнерам, які це розуміють, і кожному й кожній у світі, хто допомагає нам у відповідній роботі».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора