Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Січня, 2024 р., 11:21
Відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення під головування заступника міського голови Таїсії Скрипнік. На засіданні було розглянуто низку питань серед яких:
12 Січня, 2024 р., 09:56
Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, спільно з заступником міського голови Анатолієм Корчовим, відбулося засідання голів квартальних комітетів громади.  На заході були присутні представники Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, комунальних підприємств громади, закладів охорони здоров’я, ГУ ПФУ в Одеській області та відділу превенції Подільського РУП ГУНП в Одеській області.  Перш за все, Олег Богданович подякував керівникам органів самоорганізації населення за плідну роботу та уважне ставлення до потреб подільчан. Окрім цього, очільник громади прозвітував про виконану роботу за 2023 рік та про плани на поточний. Зауважив, що у країні й досі триває війна, тож найголовніше завдання міської влади залишається незмінним – це всебічна допомога та підтримка Збройних Сил України. Усі клопотання від командирів військових частин, які надходили до міської ради, були 100% виконані. 
12 Січня, 2024 р., 09:23
За кошти місцевого бюджету для закладів освіти громади придбано комп’ютерну техніку. Такі новорічні подарунки передали виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та начальник Управління освіти та гуманітарної політики Володимир Самборський.
11 Січня, 2024 р., 11:22
"Початок тижня видався важким для жителів Подільщини через негоду та, як наслідок, відключення світла. При цьому життя в Подільській громаді не було паралізоване. Снігопади та ожеледиця додали клопоту нашим комунальникам.
11 Січня, 2024 р., 10:13
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.
11 Січня, 2024 р., 08:06
У межах офіційного візиту до Литовської Республіки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президентом Литви Гітанасом Наусєдою.
10 Січня, 2024 р., 08:05
«Ставка. Сьогодні було особливе засідання – за прямої, очної участі всіх основних командувачів та керівників операцій. Разом із Головкомом, Генштабом, Міноборони, Мінстратегпромом, Мінцифри детально проаналізували забезпечення снарядами і дронами. Головне – уся логістика має стати швидшою. Проговорили також відкриття нових ліній виробництва зброї та боєприпасів в Україні, на наших підприємствах та разом з партнерами. Звичайно, розглянули постачання, яке очікуємо цьогоріч. Попри всю наявну проблематику у світі наш акуратний, чіткий підхід до кожної потреби, до кожної можливості здатен забезпечити Сили оборони всім необхідним. Окремо і детально проаналізували роботу наших Повітряних сил, усіх наших захисників неба. Результати збиття російських ракет і дронів. Те, що вдалося. Те, що має вдатися. Продовжуємо працювати й з усіма партнерами, щоб посилити нашу ППО. І одночасно – щоб посилити тиск на Росію. Санкції світу, безумовно, працюють. Є чіткі свідчення гальмування російської «оборонки». Але, щоб результат санкцій був стовідсотковий, так само на сто відсотків мають бути перекриті й схеми обходу санкцій».
09 Січня, 2024 р., 16:38
З 1 січня змінився розмір ставки збору на обов’язкове державне пенсійне страхування під час першої державної реєстрації легкових авто. Це пов’язано з тим, що збільшився прожитковий мінімум, який наразі становить 3028 гривень. Саме від нього залежить розмір зазначеного податку.
09 Січня, 2024 р., 09:28
Нелегка боротьба з наслідками негоди, яку працівники КНП МОК «Чиста громада» ведуть ще з минулої неділі, триває.
09 Січня, 2024 р., 09:20
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт, буде відключення електроенергії 10 січня 2024 року:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора