Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Грудня, 2023 р., 17:07
Під головуванням секретаря Подільської міської ради-виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося засідання Виконавчого комітету Подільської міської ради. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.
27 Грудня, 2023 р., 15:56
Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік, спільно з першим заступником начальника Подільської РВА Оксаною Лободою, провели робочу зустріч з представником Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю при Одеській ОВА Олегом Cоколовим, у рамках якої обговорили ряд важливих питань, зокрема, щодо безперешкодного доступу осіб з особливими потребами до об‘єктів соціальної сфери громади.
27 Грудня, 2023 р., 08:30
У 2023 році наш регіон продовжив випробовування з управління фінансами в умовах форс-мажорних обставин, які ледь не щодня змінюються, проте можемо констатувати: Одещина залишається фінансово стійкою.
27 Грудня, 2023 р., 07:54
«Вдячність нашим воїнам. Сьогодні є за що особливо відзначити воїнів ГУР, а саме – спецпризначенців із підрозділу Тимура та воїнів нашої 24-ї окремої механізованої бригади. Молодці, хлопці! Дякую всім, хто дбає про Україну! Дякую всім, хто памʼятає, що результат для України потрібен кожного дня – максимальний результат. Слава Україні!»
26 Грудня, 2023 р., 17:22
Так, за ініціативи та фінансової підтримки БФ «Загальна справа», юні жителі громади відвідали м. Одеса, де на них очікувала насичена програма. 
26 Грудня, 2023 р., 17:08
Сьогодні, 26 грудня, мешканці Подільської громади спільно з Куяльницькою громадою віддали останню шану загиблому на війні Захиснику України – солдату Шишкіну Сергію Сергійовичу. Герой загинув 17 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України, в районі населеного пункту Курдюмівка, що на Донеччині.
26 Грудня, 2023 р., 12:07
Онлайн-сервіс перевірки наявності номерних знаків - дозволяє побачити не тільки всі вільні номерні знаки для авто у певному регіоні України, а й відсортувати їх за типом транспортного засобу. Якщо знак у наявності, то ви отримаєте інформацію в якому сервісному центрі МВС він зберігається та яка його вартість.
25 Грудня, 2023 р., 15:56
25 грудня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів апаратну нараду за участі заступників, керівників комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, у ході якої було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено плани на найближчий період.
25 Грудня, 2023 р., 15:06
Мелодійними колядками розпочався останній робочий тиждень у 2023 році для колективу Виконавчого комітету Подільської міської ради. У тематичному вбранні, із Вифлеємською зіркою та радісним блиском в очах, вихованці Комунального закладу «Подільська музична школа» виконували колядки та віншували, бажаючи якнайшвидшої Перемоги, здоров’я, щастя, достатку, миру і злагоди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора