Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Грудня, 2023 р., 13:30
Сьогодні Україна дякує всім, хто став на її захист. Хто зі зброєю в руках виборює право не лише для кожного українця, а й для всього світу, жити самостійним життям.
29 Грудня, 2023 р., 10:42
Під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась 38-ма позачергова сесія Подільської міської ради І скликання в режимі відео-конференції.
29 Грудня, 2023 р., 08:43
«Селектор. Внутрішня ситуація. Ліквідація наслідків російських ударів. Зокрема, Херсон та Херсонщина, Запорізька область, інші регіони. Вдячний кожному рятувальнику, кожному лікарю, кожному поліцейському. Доповіді МВС і СБУ: є хороші результати в захисті від колаборантів та навідників, у протидії злочинності. Робота нашого експортного коридору в Чорному морі: уже понад 12 мільйонів тонн вантажів. Особливо вагомі результати за грудень, і це відчувається на рівні всієї нашої економіки. Звичайно, були сьогодні й доповіді щодо фронту – Харківщина, Донеччина, Запоріжжя, лівий берег Херсона. Стійкість зараз, сила зараз, результати зараз визначають, як мине ця зима повномасштабної війни й чого будемо очікувати від наступного року».
28 Грудня, 2023 р., 12:10
Напередодні Нового року, у стінах міськради, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський привітав та нагородив  талановитих дітей та молодь, які своїми успіхами у спорті, науці, творчості прославляють рідну громаду,  а під час війни беруть активну участь у волонтерському русі. 
28 Грудня, 2023 р., 10:11
Український народ сьогодні протистоїть зовнішньому агресору, завдяки ЗСУ виборює право на своє існування.
28 Грудня, 2023 р., 08:20
«Провів сьогодні й низку зустрічей із міністрами. Голова Національного банку України та міністр фінансів – питання проходження наступного року. Нарада з міністром оборони. Також нарада з міністром внутрішніх справ. Доповідь щодо російського удару по Херсону вчора: на жаль, один працівник поліції загинув – лейтенант Ігор Місюня, Кіровоградське ГУНП. Мої співчуття рідним і близьким. Чотири людини постраждали, із них двоє – хлопці-поліцейські, усім надано необхідну допомогу. Всі служби працюють над відновленням енергозабезпечення Херсона – вчора 70% міста залишилось без електрики. Критична інфраструктура заведена на генератори. Поступово відновлюють нормальну роботу. Постачання газу Херсону відновлено. Міністр внутрішніх справ доповів також щодо роботи всієї системи МВС. Реагування на надзвичайні ситуації, розмінування території, забезпечення зброєю й технікою наших підрозділів Нацгвардії та Нацполіції, що воюють на передовій».
27 Грудня, 2023 р., 17:07
Під головуванням секретаря Подільської міської ради-виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося засідання Виконавчого комітету Подільської міської ради. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.
27 Грудня, 2023 р., 15:56
Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік, спільно з першим заступником начальника Подільської РВА Оксаною Лободою, провели робочу зустріч з представником Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю при Одеській ОВА Олегом Cоколовим, у рамках якої обговорили ряд важливих питань, зокрема, щодо безперешкодного доступу осіб з особливими потребами до об‘єктів соціальної сфери громади.
27 Грудня, 2023 р., 08:30
У 2023 році наш регіон продовжив випробовування з управління фінансами в умовах форс-мажорних обставин, які ледь не щодня змінюються, проте можемо констатувати: Одещина залишається фінансово стійкою.
27 Грудня, 2023 р., 07:54
«Вдячність нашим воїнам. Сьогодні є за що особливо відзначити воїнів ГУР, а саме – спецпризначенців із підрозділу Тимура та воїнів нашої 24-ї окремої механізованої бригади. Молодці, хлопці! Дякую всім, хто дбає про Україну! Дякую всім, хто памʼятає, що результат для України потрібен кожного дня – максимальний результат. Слава Україні!»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора