Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Січня, 2024 р., 14:26
2 січня під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу за минулий тиждень.
02 Січня, 2024 р., 11:53
Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, який належить до сфери управління Держспецзв’язку, запустив загальнонаціональну цифрову багатоканальну телемережу MX-7.  
01 Січня, 2024 р., 18:54
Попри всі негаразди, які спіткали нашу державу, ми повинні робити дітей щасливими. Відтак сьогодні, 1 січня, на головній площі Подільська відбувся традиційний ігровий ранок «Новий рік – на поріг», під час якого казкові персонажі створили для маленьких гостей яскраве дійство із безліччю оригінальних конкурсів, веселих загадок, улюблених пісень, жвавих хороводів.
01 Січня, 2024 р., 10:53
Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський представив колективу КНП «Подільська міська лікарня» нового очільника закладу охорони здоров’я. Ним став лікар акушер-гінеколог Дмитро Сергійович Літянський.  Насамперед Олег Богданович подякував та нагородив Почесною грамотою за багаторічну сумлінну працю, відданість обраній справі та вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я Подільщини Олександра Жуковського.  «Сподіваюсь на подальшу злагоджену роботу, адже основне ваше завдання – це надання якісної висококваліфікованої медичної допомоги кожному пацієнту. Власне ставлення людей до медичного закладу – це головний критерій роботи. Тож вона має бути побудована так, аби скарг не було, а була довіра», - під час звернення зазначив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. Зі свого боку, новий очільник лікарні подякував за довіру та зазначив,  що колектив закладу охорони здоров’я й надалі продовжуватиме свою роботу та забезпечуватиме якісними та своєчасними послугами населення Подільщини.  Вітаємо Дмитра Сергійовича й бажаємо плідної праці на благо нашої громади!
31 Грудня, 2023 р., 19:00
Шановні жителі Подільської міської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим Роком!
29 Грудня, 2023 р., 22:00
Шановні мешканці Подільської громади! 
29 Грудня, 2023 р., 15:42
Протягом тижня з 25.12.2023 року по 29.12.2023 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:
29 Грудня, 2023 р., 13:31
Днями під головування заступника Подільського міського голови Таїсії Скрипнік відбулося засідання координаційної ради з питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при Виконавчому комітеті Подільської міської ради, у рамках якого підводилися підсумки роботи координаційної ради за 2023 рік. Також було затверджено план роботи на наступний рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора