Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Січня, 2024 р., 15:02
Гаряча лінії Міжнародної організації з міграції (МОМ) з безкоштовної фахової психологічної допомоги особам, які, за умов воєнного стану, потерпають внаслідок стресу, емоційного виснаження та пригнічення.
19 Січня, 2024 р., 14:56
Від того, наскільки правильно буде організовано харчування в школах, залежить не тільки здоров'я, а й якість навчання дітей.  Тож з робочим візитом виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, спільно з заступником міського голови Людмилою Задорожною та начальником Управління освіти і гуманітарної політики Володимиром Самборським відвідали гімназію імені Дмитра Конокеєнка та перевірили як годують школярів.
19 Січня, 2024 р., 08:22
«Продовжуємо нашу комунікацію з партнерами і щодо санкцій проти Росії – їхньої повної дії. Усі наші дипломатичні представники мають активізуватися, щоб і партнери реагували активніше на кожен випадок обходу санкцій з боку Росії. Це не просто абстрактне питання – це про те, як держава-терорист виробляє зброю, і зокрема ракети. У всіх російських ракетах є десятки критично важливих компонентів, вироблених за кордоном, і багато з них – компаніями з вільного світу. Сьогодні була відповідна доповідь керівника Служби зовнішньої розвідки України Олександра Литвиненка. Чіткі факти. Тож блокувати шляхи обходу Росією санкцій – це буквально блокувати терор. Я вдячний усім партнерам, які це розуміють, і кожному й кожній у світі, хто допомагає нам у відповідній роботі».
18 Січня, 2024 р., 15:30
З 28 червня 2023 року набрала чинності постанова КМУ від 9 травня 2023 р. № 458 «Про затвердження Порядку одержання посвідчення про право роботи з пестицидами», що визначає умови одержання посвідчення про право роботи з пестицидами особами, діяльність яких пов’язана з організацією робіт із зберігання та/або застосування пестицидів або з проведенням робіт з їх транспортування, зберігання, застосування, а також з торгівлею пестицидами.
18 Січня, 2024 р., 14:47
Виконавчий комітет Подільської міської ради передав для потреб воїнів 11 батальйону «Київська Русь», які виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російський окупантів, квадрокоптер. Бійці, у тому числі з Подільщини, зараз захищають Батьківщину на східному напрямку, тому дуже потребують цієї розвідувальної техніки.
18 Січня, 2024 р., 09:06
Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів робочу зустріч із головним лікарем КНП «Подільська міська лікарня» Дмитром Літянським.
18 Січня, 2024 р., 08:27
«Провів Ставку. Оперативний рівень: ситуація на фронті зараз. Доповідали командувачі. Різні напрямки: схід, південь. Також північ – протидія диверсійним групам, укріплення кордону. Був стратегічний рівень обговорення: наші дії цього року. Не тільки оборонні. Україна потребує амбітної, активної перспективи, щоб саме в нашої держави була ініціатива, а не у ворога, щоб саме від українських дій залежало завершення війни. Світ підтримує тих, хто має перспективу. І це фундаментальне завдання – зберегти ініціативу, щоб була можливість ставати сильнішими».
17 Січня, 2024 р., 15:04
Подільський водоканал отримав партію гуманітарної допомоги від ГО «10 квітня». Це 4 м³ гіпохлориту натрію, який використовується для знезараження питної води.
16 Січня, 2024 р., 11:55
У Давосі Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.
16 Січня, 2024 р., 11:53
Кожен охочий, хто готується стати водієм, може самостійно опанувати теоретичний модуль, зокрема і Правила дорожнього руху. Перевірити свої знання можливо за допомогою тестових питань, які входять до екзаменаційних білетів та розміщені у вільному доступі. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора