Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Січня, 2024 р., 08:05
«Ставка. Сьогодні було особливе засідання – за прямої, очної участі всіх основних командувачів та керівників операцій. Разом із Головкомом, Генштабом, Міноборони, Мінстратегпромом, Мінцифри детально проаналізували забезпечення снарядами і дронами. Головне – уся логістика має стати швидшою. Проговорили також відкриття нових ліній виробництва зброї та боєприпасів в Україні, на наших підприємствах та разом з партнерами. Звичайно, розглянули постачання, яке очікуємо цьогоріч. Попри всю наявну проблематику у світі наш акуратний, чіткий підхід до кожної потреби, до кожної можливості здатен забезпечити Сили оборони всім необхідним. Окремо і детально проаналізували роботу наших Повітряних сил, усіх наших захисників неба. Результати збиття російських ракет і дронів. Те, що вдалося. Те, що має вдатися. Продовжуємо працювати й з усіма партнерами, щоб посилити нашу ППО. І одночасно – щоб посилити тиск на Росію. Санкції світу, безумовно, працюють. Є чіткі свідчення гальмування російської «оборонки». Але, щоб результат санкцій був стовідсотковий, так само на сто відсотків мають бути перекриті й схеми обходу санкцій».
09 Січня, 2024 р., 16:38
З 1 січня змінився розмір ставки збору на обов’язкове державне пенсійне страхування під час першої державної реєстрації легкових авто. Це пов’язано з тим, що збільшився прожитковий мінімум, який наразі становить 3028 гривень. Саме від нього залежить розмір зазначеного податку.
09 Січня, 2024 р., 09:28
Нелегка боротьба з наслідками негоди, яку працівники КНП МОК «Чиста громада» ведуть ще з минулої неділі, триває.
09 Січня, 2024 р., 09:20
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт, буде відключення електроенергії 10 січня 2024 року:
09 Січня, 2024 р., 08:56
Станом на 08:00 на Одещині, через негоду, 191 населений пункт лишається без електропостачання. Аварійні бригади ДТЕК продовжують відновлення. Газо-, водо-, теплопостачання у штатному режимі. На території всієї області функціонують 415 пункти незламності. Ще 397 готові розгорнути у разі необхідності. На дорогах державного та місцевого значення працює спецтехніка.
08 Січня, 2024 р., 13:16
"Шановні освітяни, учні та батьки! У звʼязку з прогнозованим погіршенням погодних умов, піклуючись про збереження здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу, 9 і 10 січня переходимо на дистанційний формат занять у всіх закладах освіти області. Підписав відповідне розпорядження. Дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп. Проте, шановні батьки, якщо маєте таку можливість - залиште дітей удома. Всі ці рекомендації на період негоди. Про відновлення очного освітнього процесу буде повідомлено додатково. Прошу слідкувати за повідомленнями. Бережіть себе та близьких", - повідомив голова  Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.
08 Січня, 2024 р., 11:35
8 січня під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.
08 Січня, 2024 р., 11:32
"Вночі російські терористи атакували Одещину ударними безпілотниками. 7 дронів в небі над нашим регіоном знищили сили ППО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора