Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Січня, 2024 р., 08:56
Станом на 08:00 на Одещині, через негоду, 191 населений пункт лишається без електропостачання. Аварійні бригади ДТЕК продовжують відновлення. Газо-, водо-, теплопостачання у штатному режимі. На території всієї області функціонують 415 пункти незламності. Ще 397 готові розгорнути у разі необхідності. На дорогах державного та місцевого значення працює спецтехніка.
08 Січня, 2024 р., 13:16
"Шановні освітяни, учні та батьки! У звʼязку з прогнозованим погіршенням погодних умов, піклуючись про збереження здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу, 9 і 10 січня переходимо на дистанційний формат занять у всіх закладах освіти області. Підписав відповідне розпорядження. Дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп. Проте, шановні батьки, якщо маєте таку можливість - залиште дітей удома. Всі ці рекомендації на період негоди. Про відновлення очного освітнього процесу буде повідомлено додатково. Прошу слідкувати за повідомленнями. Бережіть себе та близьких", - повідомив голова  Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.
08 Січня, 2024 р., 11:35
8 січня під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.
08 Січня, 2024 р., 11:32
"Вночі російські терористи атакували Одещину ударними безпілотниками. 7 дронів в небі над нашим регіоном знищили сили ППО.
05 Січня, 2024 р., 13:26
Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту. З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу.
05 Січня, 2024 р., 11:36
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора