Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Телемедицина на селі.

Дата: 05.10.2021 13:40
Кількість переглядів: 552

Фото без описуПідвищення якості діагностики та раннього виявлення захворювань, забезпечення доступності своєчасної високоспеціалізованої медичної допомоги для населення сільської місцевості Подільської громади.

На початку вересня Департаментом охорони здоров’я Одеської ОДА до амбулаторії села Липецьке було передано програмно-апаратний комплекс для телеметрії та телеметричного консультування (мобільний телеметричний діагностичний кейс).

Спірометр та пульсоксиметр, електрокардіограф та вимірювач артеріального тиску, дерматоскоп та цифровий мікроскоп все це дозволить консультувати сільських фельдшерів та самим фельдшерам консультуватися у високоспеціалізованих та профільних медиків Обласного Центру Телемедицини.

Телемедицина – це метод надання послуг з медичного обслуговування там, де відстань є критичним чинником. Послуги здійснюються медичними працівниками з використанням інформаційно-комунікаційних технологій з метою отримання інформації, необхідної для діагностики, лікування і профілактики захворювання.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора