Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкритий турнір з настільного тенісу присвячений Дню захисника та захисниць України

Дата: 11.10.2021 15:29
Кількість переглядів: 575

Фото без опису10 жовтня у спортивному залі УСМП (р-н цук.заводу) відбувся відкритий турнір з настільного тенісу присвячений Дню захисника та захисниць України, з чим і привітала всіх учасників перед початком змагань т.в.о. директора центру "Спорт для всіх" Дімітрова Ольга Миколаївна.

Головним завданням турніру була популяризація настільного тенісу в місті, підвищення спортивної майстерності любителів тенісу та закріплення дружніх стосунків між гравцями.

Такий турнір вже став традиційним. Дуже радує те, що з кожним роком учасників стає все більше, цього року їх було 24. До нас завітали прийняти участь в змаганнях спортсмени з Одеси, Великомихайлівки, Окон а також з Подільського району.

Рівень майстерності присутніх гравців був достатньо високим. Подільчани кинули виклик приїзжим гравцям і тим самим показали свій рівень. Але основним є те, що це був гарний досвід для всіх.

Результати турніру наступні:

????Прахт Ігор м. Одеса (Майстер Спорту);

????Ткачук Сергій м. Подільськ;

????Корнієнко Георгій м. Одеса.

По завершенню змагань учасників турніру привітали та нагородили пам'ятними подарунками т. в. о. начальника управління спорту та молодіжної політики Володимир Самборський та начальник відділу фізичної культури та спорту Володимир Катармасовський.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора