Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Липецьке

Дата: 20.09.2021 11:02
Кількість переглядів: 465

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Цими вихідними у Подільській громаді грандіозно відсвяткували День народження села Липецьке, якому виповнилося 276 років!

Свято розпочалось зі спортивних змагань, а саме: турнір з мініфутболу серед юнаків, перетягування канату серед дітей, змагання зі стрибків на скакалці та підіймання гирі вагою 16 і 24 кг.

Для наймолодших липетчан та гостей свята були запропоновані безкоштовні смаколики та розваги, батути та аніматори, веселі танці та вікторини, що наповнювали свято дитячими усмішками та яскравими емоціями.

Під час офіційної частини свята до липетчан з привітаннями звернулись представники Подільської міської ради: Олена Музичук – перший заступник міського голови та староста сіл Липецьке, Олександрівка, Казбеки – Вікторія Лазаренко. Також привітав своїх односельчан депутат Одеської обласної ради – Олександр Маланюк.

Під час урочистостей Почесними грамотами були нагороджені кращі з кращих, а саме: вчителі та багатодітні матусі, священнослужитель та активна молодь, співаки, танцюристи та інші жителі села Липецьке.

Гостям свята були запропоновані безкоштовні смаколики, найсмачніша шурпа та національні молдавські страви.

День народження села Липецьке був сповнений щирими усмішками та незабутніми емоціями, а наприкінці святкування присутніх чекав неймовірний яскравий салют.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (4 человека и люди стоят)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора