Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільському МРЦЗ відбувся семінар з роботодавцями на тему: «Легалізація зайнятості – передумова подолання безробіття»

Дата: 22.06.2021 10:37
Кількість переглядів: 346

У Подільському МРЦЗ відбувся семінар з роботодавцями на тему: «Легалізація зайнятості – передумова подолання безробіття»

 

 Семінар проведено спільно з Головним державним інспектором відділу з питань праці та заробітної плати Управління з питань праці Головного управління Держпраці в Одеській області Добровольською Людмилою та Головним спеціалістом-інспектором праці Управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Юрієм  Бойко. Головуючий – директор Подільського міськрайонного центру зайнятості Олег Кунаренко.

Людмила Добровольська пояснила роботодавцям, що таке незадекларована праця та зупинилась на перевагах працівників під час офіційного оформлення трудових відносин. Серед яких:гідні та безпечні умови праці, виконання посадових обов?язків,  нормований робочий час, оплачувані та неоплачувані відпустки, регулярна виплата заробітної плати не нижче мінімальної, захист від необгрунтованих штрафів, захист від незаконного звільнення, страхові виплати в разі непрацездатності, пільги для неповнолітніх, додаткові соціальні гарантії для жінок і працівників з дітьми.

 На останок головним державним інспектором було наголошено  на неприпустимості допуску до роботи працівників без укладення трудового договору.

 

Завідувач сектору

взаємодії з роботодавцями

Подільського МРЦЗ

І.Бабій

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора