Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 14.08.2023 14:17
Кількість переглядів: 82

14 серпня виконуючий повФото без описуноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів апаратну нараду за участі заступників, керівників комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено плани на найближчий період.

На нараді були обговорені актуальні питання діяльності житлово-комунальної та соціальної сфери, медицини, освіти, культури. Особлива увага акцентувалась на питаннях підготовки до осінньо-зимового періоду.

Зокрема:

➡️Житлово-комунальне господарство.

🔹КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» та КВЕП «Подільськводоканал» продовжують заміну аварійних магістралей тепло- та водопостачання. Також ремонтні роботи проводяться у закладах освіти.

🔹Працівниками КНП МОК «Чиста громада» виконується щоденне прибирання вулиць, площ, паркових зон тощо. Роботи з благоустрою тривають і у с. Липецьке.

🔹По місту проходить комплекс заходів, спрямованих на ліквідацію осередків карантинного бур’яну амброзії. До цього залучені КНП МОК «Чиста громада» та керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП».

🔹ПСКП «Меморіал-Сервіс» утримує у належному санітарному стані міські та сільські кладовища.

➡️Соціальна сфера.

🔹Управління освіти і гуманітарної політики: На минулому тижні відбулась комісійна перевірка закладів освіти на предмет готовності до нового навчального року.

🔹До Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я протягом минулого тижня звернулося 250 осіб з різних питань, яким були надані кваліфіковані консультації. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами.

🔹Центр надання адміністративних послуг працює у штатному режимі. Громадянам надається увесь спектр адміністративних послуг.

🔹Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Лікарями первинки здійснено виїзний прийом пацієнтів у с. Липецьке.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій: Здійснюється щоденний контроль за графіком роботи міських автобусів загального користування. На торгових об’єктах фахівцями Управління проводиться роз’яснювальна робота щодо оформлення підприємницької діяльності. Також спільно із спеціалістами відділу інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади, Подільського РУП проводяться рейди щодо заборони торгівлі у невстановлених місцях.

✅За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора