Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергова засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Дата: 14.08.2023 15:12
Кількість переглядів: 79

Фото без описуПід головуванням секретаря Подільської міської ради-виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося позачергова засідання виконавчого комітету Подільської міської ради. У ході засідання було розглянуто питання соціального спрямування, архітектури, економіки. 
З першого блоку питань доповідав Анатолій Корчовий, заступник Подільського міського голови: 
-   внесено зміни до переліка об’єктів поточного ремонту на 2023 рік на території Подільської міської територіальної громади;
-  затверджено проектну документацію за робочим проектом: «Будівництво напірного колектора та КНС по вул. Мельниченка у м. Подільськ, Одеської області».
З проектами рішень, що регулюють соціальний захист неповнолітніх осіб, доповіла Олена Чуприна, керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради. 
Присутні одноголосно підтримали і рішення, що стосувалося виділення коштів з бюджету Подільської міської територіальної громади на надання матеріальної допомоги на поховання.  Доповідала перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Олена Музичук. 
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора