Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Січня, 2024 р., 18:54
Попри всі негаразди, які спіткали нашу державу, ми повинні робити дітей щасливими. Відтак сьогодні, 1 січня, на головній площі Подільська відбувся традиційний ігровий ранок «Новий рік – на поріг», під час якого казкові персонажі створили для маленьких гостей яскраве дійство із безліччю оригінальних конкурсів, веселих загадок, улюблених пісень, жвавих хороводів.
01 Січня, 2024 р., 10:53
Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський представив колективу КНП «Подільська міська лікарня» нового очільника закладу охорони здоров’я. Ним став лікар акушер-гінеколог Дмитро Сергійович Літянський.  Насамперед Олег Богданович подякував та нагородив Почесною грамотою за багаторічну сумлінну працю, відданість обраній справі та вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я Подільщини Олександра Жуковського.  «Сподіваюсь на подальшу злагоджену роботу, адже основне ваше завдання – це надання якісної висококваліфікованої медичної допомоги кожному пацієнту. Власне ставлення людей до медичного закладу – це головний критерій роботи. Тож вона має бути побудована так, аби скарг не було, а була довіра», - під час звернення зазначив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. Зі свого боку, новий очільник лікарні подякував за довіру та зазначив,  що колектив закладу охорони здоров’я й надалі продовжуватиме свою роботу та забезпечуватиме якісними та своєчасними послугами населення Подільщини.  Вітаємо Дмитра Сергійовича й бажаємо плідної праці на благо нашої громади!
31 Грудня, 2023 р., 19:00
Шановні жителі Подільської міської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим Роком!
29 Грудня, 2023 р., 22:00
Шановні мешканці Подільської громади! 
29 Грудня, 2023 р., 15:42
Протягом тижня з 25.12.2023 року по 29.12.2023 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:
29 Грудня, 2023 р., 13:31
Днями під головування заступника Подільського міського голови Таїсії Скрипнік відбулося засідання координаційної ради з питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при Виконавчому комітеті Подільської міської ради, у рамках якого підводилися підсумки роботи координаційної ради за 2023 рік. Також було затверджено план роботи на наступний рік.
29 Грудня, 2023 р., 13:30
Сьогодні Україна дякує всім, хто став на її захист. Хто зі зброєю в руках виборює право не лише для кожного українця, а й для всього світу, жити самостійним життям.
29 Грудня, 2023 р., 10:42
Під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась 38-ма позачергова сесія Подільської міської ради І скликання в режимі відео-конференції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора