Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Лютого, 2024 р., 08:28
Начальник ОВА Олег Кіпер та заступник голови ОДА Сергій Кропива провели зустріч із американським містом Одесса, штату Міссурі.
07 Лютого, 2024 р., 08:22
«Щойно підписав указ, який розпочинає створення у наших Силах оборони окремого роду сил – Сил безпілотних систем. І це не питання майбутнього – це те, що повинно дати цілком конкретний результат уже найближчим часом. Цей рік повинен стати вирішальним у багатьох аспектах. І, очевидно, – на полі бою. Дрони – безпілотні системи – довели свою ефективність у боях на землі, у небі та в морі. Україна реально змінила безпекову ситуацію в Чорному морі завдяки дронам. Відбиття штурмів на землі – це багато в чому робота саме дронів. Масштабне знищення окупантів та їхньої техніки – це також дрони. Зараз перелік завдань чіткий: спеціальні штатні посади під роботу з дронами, спеціальні підрозділи, ефективне тренування, систематизація досвіду, постійне масштабування виробництв і залучення найкращих ідей, найкращих спеціалістів у цю сферу. Це завдання і для армії, і для Міністерства оборони та уряду загалом. І, щоб дати необхідну координацію в Силах оборони, забезпечити належний рівень планування та якість логістики, у структурі Збройних Сил будуть створені Сили безпілотних систем. Відповідні пропозиції будуть внесені на розгляд РНБО».
06 Лютого, 2024 р., 10:32
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІТАЄ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ КНП «ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» ДМИТРА ЛІТЯНСЬКОГО!
06 Лютого, 2024 р., 08:55
Керівник сервісних центрів МВС Одещини, Миколаївщини та Херсонщини надав перше інтерв’ю кореспонденту з «Думської».
06 Лютого, 2024 р., 08:04
«Сьогодні зранку ми обговорили з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем посилення політики героїв – політики ветеранів. Кроки, які вирішать наявні проблеми в цій сфері та додадуть впевненості нашим людям. Кроки перезавантаження. І не тільки в цьому напрямі. За всієї поваги до пані міністра, це питання виключно менеджменту. Україні потрібні сила, свіжа енергія й достатнє лідерство в кожній сфері. Ми повинні перемогти в цій війні. І зробити цього року максимум, тобто навіть більше, ніж можливо. Україна переможе».
05 Лютого, 2024 р., 15:07
Сьогодні, 5 лютого, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів  особистий виїзний прийом мешканців Подільської міської територіальної громади.  Розглядалися питання, з якими найчастіше звертаються громадяни:  соціальний захист населення, надання адміністративних послуг тощо. За результатами прийому були надано відповідні доручення керівництву  Подільської міської територіальної громади.
05 Лютого, 2024 р., 14:19
Днями у Подільську відбулося відкриття психологічного хабу, в якому надаватимуть фахову психологічну допомогу військовослужбовцям, які приїжджають у відпустку, ветеранам, особам з інвалідністю, які отримали поранення під час збройного конфлікту, членам сімей загиблих Героїв, внутрішньо переміщеним особам та постраждалим від домашнього насильства. Власне за допомогою різних кейсів та інструментів фахівці допоможуть відновити ментальне здоров’я, зокрема визначити причини поширення тривожності, депресії, посттравматичного стресового розладу та інших проблем у вище зазначених категорій населення.
05 Лютого, 2024 р., 08:02
«Вранці – Роботине, одна з найбільш жорстких частин фронту, Запорізький напрямок. Особисто подякував воїнам, нагородив безпосередньо на передовій п’ятьох із найкращих – тих, хто відзначився в боях цими тижнями. У Запоріжжі провів безпекову нараду. І не лише щодо питань області та міста. Були доповіді військових командувачів, зокрема щодо ситуації в Авдіївці. Звичайно, окрема розмова про Запоріжжя, увесь цей напрямок. Фортифікація – вдячний усім, хто залучений до будівництва. Захист від російських повітряних ударів. Забезпечення соціального життя. День – Повітряне командування «Схід». Доповідь і детальна розмова щодо захисту неба над Дніпровщиною. Зараз – Кривий Ріг, увесь район та інші громади області, нарада щодо енерго- та водозабезпечення міст і сіл Дніпровщини, зокрема й Кривого. Захист енергообʼєктів. Посилення мобільних вогневих груп, ППО і РЕБ. Відновлення енергопотужностей. Я дякую всім, хто цими днями оперативно відновив енергопостачання після нещодавніх ударів – кожній ремонтній бригаді».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора