Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Апаратна нарада під головуванням заступника Подільського міського голови Анатолія Корчового

Дата: 29.05.2023 12:56
Кількість переглядів: 34

Фото без описуСьогодні, 29 травня, під головуванням заступника Подільського міського голови Анатолія Корчового відбулась апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств звітували про виконану роботу та доповідали про стан справ у галузях, які вони курують.

ПРО ГОЛОВНЕ:

-Директор КВЕП «Подільськводоканал» Володимир Негрецкул наголосив, що протягом минулого тижня аварій на мережах водопостачання не виникало. Працівники підприємства активно готують міські фонтани до початку роботи у літній період.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго», згідно плану, продовжує підготовку до нового опалювального сезону. На кількох великих відрізках теплотрас уже замінили трубопроводи на нові. Ця робота продовжується. Також виконуються ремонтні роботи на котельнях.

- Забезпечуючи комфортні умови проживання та перебування у місті, працівники КНП МОК “Чиста громада” щоденно прибирають вулиці, пішохідні території, паркові зони, сквери. Також виконуються роботи з підготовки турнікетів та дитячих майданчиків до фарбування. Здійснюється й догляд за міськимиФото без опису клумбами та зеленими насадженнями.

-КО «Міськсвітло» виконує заявки від мешканців громади. Крім того, продовжується активна підготовка світлофорного господарства, зовнішнього освітлення, трансформаторних підстанцій до роботи в осінньо-зимовий період.

-ПП «Курінь» проводить ремонт під’їздів та покрівель багатоповерхівок, а також прибирання на закріплених територіях. Виконуються й заявки від жителів.

-Управління освіти і гуманітарної політики: 26 травня у закладах освіти громади останній дзвоник сповістив про завершення 2022-2023 навчального року, а вже сьогодні розпочали роботи пришкільні оздоровчі табори. Подільським молодіжним центром «LOFT» проводиться активна робота із молоддю.

-Працівники Управління культури і туризму готуються до відзначення Міжнародного Дня захисту дітей.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Протягом минулого тижня до соцзахисту звернулося більше 130 громадян з різних питань. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у Подільській громаді зареєстровано 2355.

Центрі надання адміністративних послуг запрацювала ще одна послуга – єВідновлення. Нею зможуть користуватися всі громадяни, чиє житло отримало незначні пошкодження внаслідок збройної агресії рф і яке ще не було відремонтоване.

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Лікарями первинки на постійній основі здійснюються виїзні прийоми громадян до сіл громади.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора