Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося пленарне засідання закритої 29-ої сесії Подільської міської ради І скликання.

Дата: 16.06.2023 14:06
Кількість переглядів: 64

16 червня 2023 року під головувФото без описуанням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося пленарне засідання закритої 29-ої сесії Подільської міської ради І скликання.

📍У ході роботи депутатським корпусом було розглянуто та опрацьовано 36 питань із різних сфер життєдіяльності громади.

🔹З питаннями регулювання земельних відносин, містобудування та благоустрою доповідав заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий.

Зокрема, депутатами розглянуто проєкти рішень щодо затвердження акту визначення розміру та порядку відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок, укладання договору на право тимчасового розміщення об’єкта комерційної діяльності, розірвання договорів оренди землі тощо. Крім того, внесено зміни та доповнення до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Подільської міської територіальної громади на 2021-2024 роки.

Окремий блок питань, традиційно, стосувався допомоги нашим Захисникам. Депутатським корпусом одноголосно прийняті рішення щодо передачі військовим частинам матеріально-технічних засобів, а саме: квадракоптера, будівельних матеріалів, тактичних, спеціальних і технічних засобів тощо.

🔸Внесено зміни і до ряду міських цільових програм, зокрема, до Програми «Доступна медицина на 2023-2024 рр.», Програми соціальної підтримки населення Подільської громади на 2021-2023 рр., Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2023 рр. Доповідала Людмила Задорожна, заступник Подільського міського голови.Фото без опису

🔹Про внесення змін до Програми шефської допомоги військовим частинам ЗСУ та підрозділам ДПСУ, Подільському районному ТЦК та СП, які розташовані на території громади на 2022-2024 рр. інформувала присутніх Таїсія Скрипнік, заступник Подільського міського голови.

🔸З блоком фінансових питань доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління. Депутатами прийнято рішення щодо встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку. Цим рішенням передбачено встановлення 100% пільги по платі за землю для військових частин Збройних Сил України.

Також у ході засідання з місцевого бюджету виділено кошти на виконання міських програм щодо підтримки закладів освіти Подільської громади, зокрема, на закупівлю комп’ютерної техніки для ЗЗСО та ЗДО.

🤝Своїм рішенням депутати надали згоду на визнання містом-побратимом м. Хинчешти (Республіка Молдова) та затвердили Договір про встановлення партнерства та співпраці між адміністрацією Подільської громади та м. Хинчешти.

Також схвалено рішення щодо встановлення побратимських відносин з громадою м. Боркен (Німеччина).

Розглядався й ряд інших питань, з яких було ухвалено відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора