Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Неформальне навчання – інструмент професійного вдосконалення

Дата: 05.08.2021 13:45
Кількість переглядів: 339

 

Підтвердження результатів неформального професійного навчання за направленням державної служби зайнятості – це саме та послуга, яка дає можливість громадянам підтвердити компетенції кулінара. Це чудова можливість та гарна перспектива для тих, хто знає як готувати, вміє це робити, а підтвердити це можливості не має.

Першим кроком до отримання свідоцтва це заповнення анкети самооцінювання, яка передбачає визначення рівня професійної підготовки заявника. Наступним – направлення в ОЦПТО ДСЗ (2-4 дні), де кандидати здають теоретичну частину іспиту у тестовому режимі та виконують практичні завдання, приготування страв. Далі  проходження іспитів та отримання свідоцтва про присвоєння 3-го розряду за професією «Кухар».

Підтвердження результатів неформального професійного навчання – це підґрунтя для професійного вдосконалення, підвищення конкурентоспроможності, розширення можливостей працевлаштування, а також отримання гідної заробітної плати та побудови подальшої кар’єри.

  Вартість оцінювання результатів неформального навчання за професією «кухар» складає 2961 грн. 14 коп. (3,4 розряд). Вартість проживання за 1 добу складає 162 грн.00коп.

Графік роботи комісії з підтвердження кваліфікації за професією «кухар» в ДНЗ «ОЦПТО ДСЗ»

Дата

Час

16.08.2021-20.08.2021.

8,00-14,00 Вихідні дні: субота, неділя.

 

Контактні телефони:

Заступник директора з методичної роботи –

Назаренко Юлія Олексіївна

(048)705-44-03

Секретар комісії

Бриткова Тамінла Васидівна

097-169-22-89

Для отримання більш детальної інформації стосовно підтвердження неформального професійного навчання звертайтесь, будь ласка, до  Подільського міськрайонноого центру зайнятості за адресою:

м. Подільськ вул.. Соборна 239  ( каб.№№ 2,3,4).

 

Бажаємо натхнення, завзятості та успіху в роботі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора