Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільському МРЦЗ відбувся семінар

Дата: 23.07.2021 08:16
Кількість переглядів: 294

У Подільському МРЦЗ відбувся семінар з роботодавцями на тему: «Легалізація трудових відносин та забезпечення соціальних гарантій найманих працівників на ринку праці, в тому числі осіб з обмеженими фізичними можливостями.»

 

 Семінар проведено спільно з Головним державним інспектором відділу з питань праці та заробітної плати Управління з питань праці Головного управління Держпраці в Одеській області Добровольською Людмилою та Головним спеціалістом-інспектором праці Управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Юрієм  Бойко.

Головуючий – директор Подільського міськрайонного центру зайнятості Олег Кунаренко, відмітив, яку важливу роль відіграють роботодавці на ринку праці,  створюючи робочі місця, адже, це - наповнення бюджету, гідний  соціальний захист найманого працівника, забезпечення зайнятості населення міста та району.

Людмила Добровольська поінформувала  роботодавців про порядок прийняття на роботу найманих працівників щодо законодавства про працю. Також акцентувала увагу на легалізацію трудових відносин з найманими працівниками, зазначила, що легальна робота гарантує працівнику належний соціальний захист, тоді як працюючий без трудового договору працівник позбавлений трудових прав.

 Як результат, учасники семінару  отримали необхідні консультації  щодо питань дотримання законодавства у сфері збереження робочих місць та їх легалізації. Намічено шляхи  подальшої співпраці.

 

Завідувач сектору

взаємодії з роботодавцями

Подільського МРЦЗ

І.Бабій

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора