Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?"

31 Січня, 2024 р., 11:24
Якось ми запитували — що для вас ментальне здоров’я? Письменник і журналіст Марк Лівін розповідає, що опорою йому слугують уміння розпізнавати свої емоції, а ще — відпочинок, зокрема якісний час наодинці.
30 Січня, 2024 р., 14:13
А це нагадування робити маленькі паузи.
30 Січня, 2024 р., 14:10
Особистість людини, її самооцінка, світогляд формуються з дитинства. Неабияку роль у цьому відіграють стосунки з батьками чи опікунами, які є авторитетом, джерелом любові та безпеки (або ж принаймні мають бути).
25 Січня, 2024 р., 14:08
Ментальне здоров’я є невід’ємним від фізичного. Тож наразі тисячі українських медиків первинної ланки, зокрема й сімейні лікарі, проходять навчання за програмою ВООЗ mhGAP.
23 Січня, 2024 р., 11:18
Підступні ворожі обстріли несуть не лише руйнування та загрозу фізичному здоров’ю, а й сильний стрес, здатний змінювати життя людей, які опинилися в епіцентрі лиха. Щоразу у новинах ми чуємо про потерпілих, які зазнали гострої реакції на стрес. І події цього ранку, на жаль, не виключення.
22 Січня, 2024 р., 11:22
Для цієї гри вам знадобляться музичні інструменти. Звісно, дитині буде цікавіше зробити їх з підручних матеріалів: барабани з відер і каструль, маракаси з пляшок чи харчових контейнерів із крупою тощо.
19 Січня, 2024 р., 11:05
Тривожність і відчуття напруги в тілі — основні наслідки тривалого стресу, згідно з останнім дослідженням Gradus Research за жовтень 2023 року. Ці симптоми — вагома причина звернутися до спеціаліста або свого сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер може надавати підтримку з ментального здоров’я.
19 Січня, 2024 р., 08:15
Гра — перевірений спосіб здолати страх темряви, який водночас є віковою нормою, проявом розвитку фантазійної сфери і наслідком стресу у дитини 
19 Січня, 2024 р., 08:10
17 січня очільник МОЗ Віктор Ляшко та голова НСЗУ Наталія Гусак навідалися до відбудованої амбулаторії у Ворзелі Бучанського району та представили результати підготовки сімейних лікарів до надання послуг із ментального здоровʼя.
15 Січня, 2024 р., 14:26
У шаленому ритмі життя, у тривалій напрузі ми не відразу помічаємо, як виснажуємося. Здається, тримаємося, та з кожним днем все гірше. У цей час важливо помітити дзвіночки про втому, що накопичилася, і вчасно потурбуватися про свій стан — змінити діяльність, звички, переглянути режим сну й харчування, спосіб проведення вільного часу тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора