Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?"

07 Листопада, 2023 р., 14:15
Іноді обійми близької людини — це все, чого нам бракує, аби триматися, не падати духом. Пам’ятайте про це, частіше обіймайте рідних. А якщо між вами кілометри відстані — обіймайте словами. Вони неодмінно відчують ваші підтримку й тепло.
06 Листопада, 2023 р., 13:07
Продовжуємо розглядати, як підтримати дитину в складні часи — повернути відчуття стабільності й безпеки, навчити піклуватися про себе. Ми вже знаємо, що важливо дотримуватися режиму дня. Що ще? Проговорювати тривожні події, що відбулися.
03 Листопада, 2023 р., 18:20
На подкаст «Простими словами» завітав Артем Денисов – співзасновник ветеранського простору Veteran Hub. З 2014 року він надає психологічні та юридичні консультації військовим та їхнім рідним.
02 Листопада, 2023 р., 16:37
Попросити про допомогу, коли бракує сил чи потрібна порада, — сміливий і завжди правильний вчинок.
01 Листопада, 2023 р., 14:13
У період стресових подій зважайте на те, що здатність дитини навчатися може знижуватися: вона може гірше сприймати та запам’ятовувати нову інформацію, бути більш емоційною, менш зібраною та уважною.
30 Жовтня, 2023 р., 16:37
Існують базові правила, які допоможуть підтримати дитину у складні часи. Вони повертають відчуття стабільності та безпеки. Одне з таких — дотримання режиму дня;
30 Жовтня, 2023 р., 08:58
Коли болить зуб, ми йдемо до стоматолога, коли хапає серце — до кардіолога. Коли після місяців сильного стресу поглинає тривога, вирують чи навпаки завмирають емоції, далеко не кожен готовий звернутися до фахівця з ментального здоров’я. Через стигму та хибні уявлення, «невидимі поранення» забирають сили навіть у найстійкіших.
26 Жовтня, 2023 р., 11:40
Інколи у дописах ми радимо проводити час із тваринами — допомогти волонтерам у притулку, а заразом погратися з песиком чи помацати теплого котика. Годувати пухнастих безхатьків біля дому або ж птахів у парку. А ще — їздити верхи.
25 Жовтня, 2023 р., 10:16
Захід тривав три дні і включав десятки панельних дискусій, презентацій, воркшопів, активностей в інтерактивних зонах, а також Маркетплейс, де всі стейкхолдери мали можливість представити свої напрацювання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора