Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Лютого, 2024 р., 14:14
Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу апаратну нараду, у ході якої заступники, керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств визначили першочергові завдання на поточний тиждень та провели аналіз реалізації завдань, визначених на попередній робочій зустрічі.
26 Лютого, 2024 р., 13:38
Відповідно до графіку фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 117 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах .
26 Лютого, 2024 р., 09:37
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.
25 Лютого, 2024 р., 06:30
Дорогі жінки, прекрасні українки! Щиро вітаємо з Днем української жінки!
24 Лютого, 2024 р., 16:40
24 лютого минає два роки від дня, коли рф перейшла останню межу – розпочала криваву повномасштабну війну проти України та геноцид українського народу. 
24 Лютого, 2024 р., 15:37
Знову осиротіла наша Подільська громада, втративши ще одного мужнього Захисника України, нашого земляка - Дмитра Віталійовича Гаяна.
24 Лютого, 2024 р., 14:44
Сьогодні, 24 лютого, виповнюється два роки від початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України. Той день розділив життя кожного українця і кожної української родини на "до" і "після".
24 Лютого, 2024 р., 06:00
З 2014 року Україна відстоює свою належність до європейської цивілізації й водночас ті цінності, права та свободу, що лежать в основі демократичного світу. А 24 лютого 2022 року, повномасштабним вторгненням російських окупантів, розпочався новий етап російсько-української війни. Вже два роки армія рф завдає підступні удари по цивільним об’єктам, медичним закладам, школам, садочкам, об’єктам критичної інфраструктури, знищує вщент українські міста, скоює воєнні злочини, цинічно вбиваючи українців. Ця війна стала справді народною війною. Наші міста стали містами Героїв, наші села стали селами Героїв – людей, які допомагають вистояти одне одному і державі. Ці два роки стали роками відчайдушної боротьби, важких днів і ночей, страшних звісток і втрат, але й також – це час сили, об’єднання, мужності та звитяги. А головне – незламної віри у щасливе майбутнє нашої Незалежної України!  Хочу висловити слова подяки нашим Захисникам та Захисницям, які щодня боронять рідну землю. Схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали життя в ім’я України, й завжди будемо вірні їх справі й гідні їхнього подвигу! Всі ми повинні пам'ятати про те, що наші військові та добровольці, які захищають Батьківщину, покладають нашу безпеку та свободу на свої плечі. Тому наша допомога  та підтримка є дуже важливими для того, щоб воїни знали, що ми всі стоїмо разом з ними. Окремо дякую жителям Подільської громади за всі добрі справи, наміри та починання задля Перемоги. І наша Перемога – Перемога свободи, демократії та гуманності – уже близько. Слава воїнам Збройних Сил України, Сил оборони та вічна пам’ять загиблим Героям, які ціною свого життя виборюють нашу з вами свободу і Незалежність! Слава Україні!
23 Лютого, 2024 р., 15:35
Дані спортивні змагання проводяться за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора