Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2024 р., 15:45
Днями представники ООН «ЮНІСЕФ» відвідали чотири заклади загальної середньої освіти громади, два з яких - гімназія ім. Дмитра Конокеєнка та ліцей № 4 -   в минулому 2023 році, за ініціативи проекту Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» і Європейського союзу, були захищені протиуламковою плівкою на вікнах для безпеки дітей під час освітнього процесу. 
01 Березня, 2024 р., 15:06
Сьогодні, 1 березня, під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось пленарне засідання 41-ї сесії Подільської міської ради І скликання.  Депутатський корпус розглянув 34 питання порядку денного та ухвалив низку важливих рішень. Серед запрошених на засідання – заступник начальник Подільської РВА Оксана Лобода.
01 Березня, 2024 р., 08:00
«Провів сьогодні нараду щодо європейського напрямку – наших відносин з Євросоюзом, – щодо завдань на цей рік і загалом по інтеграції та конкретно по відносинах із сусідами в Євросоюзі. Наш пріоритет очевидний: усі домовленості, які є, мають виконуватись, і кожне слово, яке звучить, має працювати в реальності. Україна забезпечує саме такий підхід на європейському напрямку. І саме завдяки цьому ми вже досягли історичних результатів. І цей рік має стати часом реальних перемовин щодо вступу: ще навесні можемо розпочати, зробити перші переговорні кроки. І так само цей рік має стати часом максимального прагматизму у відносинах із сусідами. Кожен бачить, що Росія не збирається зупинятись – вони там, у Москві, хочуть і гонку озброєнь, і нові хвилі дестабілізації. Ми всі у Європі маємо чітко це усвідомлювати. Якщо впаде свобода когось одного, не витримає свобода всіх інших. Така реальність. Маємо захищатись. І можемо захиститись. Мусимо досягти наших спільних цілей».
29 Лютого, 2024 р., 16:40
29 лютого відбулась спільна робоча нарада керівника Одеської обласної прокуратури Ігоря Домущего, керівника УСБУ в Одеській області Віктора Доровського, начальника ГУНП в Одеській області Івана Жука, заступника начальника Південного регіонального управління ДПСУ Віталія Лопати, т.в.о. начальника Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України, керівника Подільської окружної прокуратури Максима Адельшина, начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка з головами територіальних громад Подільського району.
29 Лютого, 2024 р., 13:29
Перша леді України Олена Зеленська розпочала візит до Великої Британії для участі в конференції Soft Power Index.
27 Лютого, 2024 р., 14:09
Чорне море, лимани, широкий Дунай, мальовничі степи та ліси, старовинна архітектура, неповторний колорит, найсмачніша на світі кухня та найдобріші гостинні люди - це наша Одещина.
27 Лютого, 2024 р., 14:07
Сервісний центр МВС тимчасово призупиняє надавати послуги із замовлення  індивідуальних номерних знаків. Це пов’язано із погіршенням воєнної безпеки в місцях розташування виробничих потужностей завода-виробника, які буде перенесено на іншу локацію.
27 Лютого, 2024 р., 11:49
Департаментом кіберполіції спільно з волонтерами був створений проєкт «БРАМА», який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.
27 Лютого, 2024 р., 08:07
Президент України Володимир Зеленський узяв участь у форумі «26-2-14: Війна почалась у Криму». Глава держави у відеозверненні наголосив, що відтоді, як 10 років тому Крим незаконно окупувала Російська Федерація, на півострові почалися переслідування, репресії та приниження людей. І ми маємо боротися за повне відновлення сили міжнародного права щодо Криму, а отже, і будь-якої іншої землі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора