Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Березня, 2024 р., 06:00
Любі жінки! Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни — 8 березня, що ототожнює свято любові та краси у всьому світі! 
07 Березня, 2024 р., 08:54
В Одесі Президент України Володимир Зеленський і Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, який перебуває з візитом у нашій країні, заслухали інформацію представників військового командування щодо відбиття повномасштабного вторгнення Росії та розвитку спроможностей Сил оборони України.
07 Березня, 2024 р., 08:52
Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі в Одесі з Прем'єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом обговорив допомогу у відновленні цивільної інфраструктури, зокрема церков, навчальних закладів, об’єктів культурної спадщини, зруйнованих унаслідок атак Російської Федерації.
07 Березня, 2024 р., 08:43
«Я говорив сьогодні з Прем’єр-міністром Греції Міцотакісом про те, як тут, на півдні України, можна посилити наших людей. Будуть перемовини і з іншими державами та лідерами. Ми дуже цінуємо кожен прояв допомоги. Провів сьогодні ж і оперативну нараду з місцевими керівниками – обласною владою, також урядовцями, щоб надали всю необхідну допомогу людям, які втратили житло від російських ударів, втратили документи. Потрібно, щоб це була достатня допомога. І швидка. Я вдячний усім, хто підтримує людей зараз, кожному, хто допомагає, хто береже тут, в Одесі, в усіх наших містах максимум нормального життя. Нічого Росія не має здобути своїм терором».
06 Березня, 2024 р., 16:55
Під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось засідання Виконавчого комітету Подільської міської ради.
06 Березня, 2024 р., 11:07
З початку запуску понад 300 тисяч разів водії призначили належного користувача в застосунку Дія. Цей сервіс має популярність серед громадян, адже дозволяє за кілька кліків у гаджеті передати свою автівку в користування іншій особі. 
06 Березня, 2024 р., 11:04
САМОУШКОДЖУВАЛЬНА ПОВЕДІНКА (cелфхарм, self-harm) - будь-яка поведінка, під час якої людина завдає собі шкоди, намагаючись впоратися зі складними емоціями, переживаннями та спогадами. 
06 Березня, 2024 р., 09:34
Правоохоронці встановили дев’ятьох членів угруповання, які шляхом обману привласнювали віртуальні активи громадян. Фігурантам оголошено підозру та обрано запобіжні заходи. Їм загрожує до 12 років ув’язнення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора