Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2024 р., 11:36
Сьогодні, 20 лютого, ми відзначаємо десяту річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності. Вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні. Людей, для яких слова нашого гімну «Душу й тіло ми положим за нашу свободу» були не просто словами, а життєвим кредо.
20 Лютого, 2024 р., 09:40
Щодня наші сервісні центри МВС по всій Україні обслуговують сотні громадян. Тому ми вдосконалюємо та покращуємо державні послуги, аби кожен отримував якісний сервіс. 
19 Лютого, 2024 р., 15:09
Протягом тижня з 12.02.2024 року по 16.02.2024 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:
19 Лютого, 2024 р., 11:40
Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада, на якій були присутні заступники, керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств.
19 Лютого, 2024 р., 08:32
«Вдячність усім нашим воїнам, усім, хто працює на оборону, усім, хто допомагає. Цього тижня всі небайдужі серця – і не лише в Україні – переживали про наших героїв, про нашу Авдіївку, про кожного її оборонця та про долю всіх наших людей, про долю всієї держави. Битва продовжується, головне – у цій битві ми робимо все можливе й неможливе, щоб здолати російське зло і захистити якнайбільше українських життів. Українці не вперше б’ються героїчно, але вперше у своїй історії Україна досягла такої світової солідарності і підтримки. І хоч бувають різні політичні настрої у світі, різні спалахи проблем, які розосереджують увагу, ми все одно – усі разом – робимо максимум, щоб світ був із нами – з Україною. А отже, щоб наші воїни могли зупиняти російських нелюдей і повертати Україні українське. Я дякую всім, хто б’ється, хто допомагає, хто зберігає стійкість та рішучість».
16 Лютого, 2024 р., 14:07
«Саме від нас залежить, яким буде життя, згадки про історію, виставки та історичні книги в час наших онуків та навіть їхніх онуків. Чи це буде життя в повазі та спокої? Або це буде Європа, яка знов стікатиме кровʼю через хворі амбіції якоїсь злої душі? Ми повинні привчити Росію поважати інших. Ми маємо змусити її шукати шлях до миру. І це можливо. Памʼятаймо: в історію входять не ті, кому було легко і хто змирився, а ті, кому було складно, але вони вистояли. Ми пройшли разом – українці та шведи – шлях у понад тисячу років. Ми зберегли власну культуру та свій спосіб життя. Ми навчилися цінувати мир. І ми пройдемо теперішні випробування. Гідно пройдемо – у сміливості та у співпраці. Нікому не віддамо права писати нашу історію».
16 Лютого, 2024 р., 11:23
Сьогодні, 16 лютого,  вся Україна втретє відзначає нове державне свято —  День єднання, яке було запроваджене у 2022 році  Президентом України Володимиром Зеленським, щоб показати єдність українського народу на тлі військової загрози. З цієї нагоди у Подільську відбувся урочистий захід за участі керівного складу Подільської міської ради, Подільської РВА та Подільської районної ради, працівників силових структур, представників підприємств, установ, організацій та громадськості.  День єднання дає усвідомлення, що кожен українець – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави, визнаної світовою спільнотою. Кожен з нас несе велику відповідальність за збереження цих найбільших цінностей країни. Жодна сила не зламає міцну духом націю, ми вистоїмо перед усіма складнощами та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора