Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Березня, 2024 р., 16:40
Начальник групи морально-психологічного забезпечення Подільського РТЦК та СП Ігор Коваль та виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський зі словами вдячності й співчуття вручили орден та медаль родині загиблого на війні воїна-земляка.
04 Березня, 2024 р., 16:36
Від сьогодні в Україні діє перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі – StopCrime. Повідомити про можливий злочин на тему сексуального насильства над дітьми в інтернеті можна за посиланням: https://stopcrime.ua/net-crime «Ми співпрацюємо з європейськими партнерами, щоб створити безпечний простір для дітей в цифровому середовищі. Портал онлайн-звернень StopCrime —  це нова можливість захистити права громадян в інтернеті, яка доступна в більшості країн ЄС і тепер реалізована в Україні. Розвиток таких гарячих ліній  передбачений в тому числі і європейською Стратегією Кращого інтернету для дітей», — зазначила заступниця Міністра цифрової трансформації з питань європейської інтеграції Валерія Іонан. 
04 Березня, 2024 р., 14:36
Сьогодні, 4 березня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада, на якій були присутні заступники, керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств.
04 Березня, 2024 р., 08:03
«Сьогодні весь день тривала рятувальна робота в Одесі на місці влучання «шахеда» в будинок. Діставали тіла дітей з-під завалів. Станом на цей час відомо про 12 загиблих, із них – п’ять дітей. Мої співчуття рідним і близьким. П’ятьох людей вдалося врятувати. На місці працювали і ДСНС України, поліція, психологи та працівники комунальних служб. Я вдячний усім людям, які допомагали. Сьогодні ж російські вбивці вдарили по місту Курахове на Донеччині. Керованою авіабомбою, яка влучила просто в дах одного з будинків. Без якоїсь іншої мети, окрім терору. Щонайменше 16 людей поранені, кожному надається необхідна допомога. І це лише два таких удари. Загалом від початку лише одного цього тижня російські терористи вже використали майже 400 керованих авіабомб, понад 50 «шахедів» та більш як 40 ракет. Жодна держава у Європі не змогла б наодинці витримати такий тиск, таке зло. І саме тому важливо, щоб ми зараз усі були разом – кожен, хто цінує життя і хто не хоче, щоб цей терор прийшов додому до інших народів». Звернення Володимира Зеленського наприкінці 739-го дня війни.
04 Березня, 2024 р., 08:00
З  ініціативи Всесвітньої федерації ожиріння, що має офіційні відносини з ВООЗ, починаючи з 2015р. щорічно проводять Всесвітній день боротьби з ожирінням. Мета Дня – стимулювати та підтримувати заходи, що допоможуть людям досягти та утримувати здорову вагу та скасувати світову кризу ожиріння.
01 Березня, 2024 р., 15:45
Днями представники ООН «ЮНІСЕФ» відвідали чотири заклади загальної середньої освіти громади, два з яких - гімназія ім. Дмитра Конокеєнка та ліцей № 4 -   в минулому 2023 році, за ініціативи проекту Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» і Європейського союзу, були захищені протиуламковою плівкою на вікнах для безпеки дітей під час освітнього процесу. 
01 Березня, 2024 р., 15:06
Сьогодні, 1 березня, під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось пленарне засідання 41-ї сесії Подільської міської ради І скликання.  Депутатський корпус розглянув 34 питання порядку денного та ухвалив низку важливих рішень. Серед запрошених на засідання – заступник начальник Подільської РВА Оксана Лобода.
01 Березня, 2024 р., 08:00
«Провів сьогодні нараду щодо європейського напрямку – наших відносин з Євросоюзом, – щодо завдань на цей рік і загалом по інтеграції та конкретно по відносинах із сусідами в Євросоюзі. Наш пріоритет очевидний: усі домовленості, які є, мають виконуватись, і кожне слово, яке звучить, має працювати в реальності. Україна забезпечує саме такий підхід на європейському напрямку. І саме завдяки цьому ми вже досягли історичних результатів. І цей рік має стати часом реальних перемовин щодо вступу: ще навесні можемо розпочати, зробити перші переговорні кроки. І так само цей рік має стати часом максимального прагматизму у відносинах із сусідами. Кожен бачить, що Росія не збирається зупинятись – вони там, у Москві, хочуть і гонку озброєнь, і нові хвилі дестабілізації. Ми всі у Європі маємо чітко це усвідомлювати. Якщо впаде свобода когось одного, не витримає свобода всіх інших. Така реальність. Маємо захищатись. І можемо захиститись. Мусимо досягти наших спільних цілей».
29 Лютого, 2024 р., 16:40
29 лютого відбулась спільна робоча нарада керівника Одеської обласної прокуратури Ігоря Домущего, керівника УСБУ в Одеській області Віктора Доровського, начальника ГУНП в Одеській області Івана Жука, заступника начальника Південного регіонального управління ДПСУ Віталія Лопати, т.в.о. начальника Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України, керівника Подільської окружної прокуратури Максима Адельшина, начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка з головами територіальних громад Подільського району.
29 Лютого, 2024 р., 13:29
Перша леді України Олена Зеленська розпочала візит до Великої Британії для участі в конференції Soft Power Index.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора