Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК СІМЕЙНОГО ТИПУ «ПРОМІНЬ НАДІЇ» БРАЛИ УЧАСТЬ У РОДИННО-СПОРТИВНОМУ СВЯТІ «МАМА, ТАТО Я – СПОРТИВНА СІМ ’Я».

Дата: 06.06.2023 15:54
Кількість переглядів: 80

Фото без описуБатьки-вихователі Володимир та Світлана Пірожкови, які є засновниками дитячого будинку сімейного типу «Промінь надії», разом із дітками брали участь родинно-спортивному святі "Тато, мама, я - спортивна сім'я". Захід відбувся на базі Окянської громади у селі Ставрово.

Поєднавши спорт, розваги, здорову конкуренцію, свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Загалом, змагання проводились у вигляді спортивних естафет і конкурсів, які були направлені на розвиток сили, швидкості, фізичних вмінь та навичок дітей та дорослих.

Кожен член команди змагався зі своїми суперниками на спритність, кмітливість та влучність. Переможці визначалися за кількістю набраних очок на кожному етапі змагань. Родина Пірожкових перемогла у номінації «НАЙДРУЖНІША РОДИНА».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора