Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2024 р., 12:27
Сьогодні, 14 березня, на Алеї Слави, відбувся мітинг до Дня українського добровольця.
14 Березня, 2024 р., 09:29
«Звіти з регіонів нашої країни – щодо ліквідації наслідків російських ударів та щодо допомоги постраждалим. Суми – удар «шахеда» по житловому будинку, Кривий Ріг – наслідки російської ракетної атаки, Донеччина, зокрема місто Мирноград, – російський удар, пряме влучання авіабомби в житловий будинок. Кожен із цих ударів забрав життя людей. Мої співчуття всім, хто втратив близьких. Була сьогодні й окрема розмова по Одесі – по допомозі людям після руйнації будинку на проспекті Добровольського. Як і домовлялись, обласна влада та Кабінет Міністрів допомагають із новим житлом й іншими подібними питаннями. Загалом після кожного російського удару всі служби реагують оперативно, всі ресурси задіяні, які потрібні: і від ДСНС України, і від влади в областях, і від комунальних служб, Національної поліції. Хочу зараз ще раз подякувати всім, хто бере участь у рятувальних операціях, працює на розборі завалів, допомагає, підтримує людей, які втратили рідних. Дуже важливо, щоб після російських ударів наші люди не залишались наодинці із болем та проблемами. І це обовʼязок місцевої влади, усіх державних та комунальних служб, а якщо потрібно, то і центральної влади, зокрема Кабінету Міністрів України, – регулювати всі ситуації так, щоб люди дійсно відчували, що Україна завжди допомагає. І що б не сталося, підтримка буде в кожному куточку нашої держави. Саме так, як це і потрібно».
13 Березня, 2024 р., 14:27
росія хоче визнати недіючим рішення щодо передачі Криму у склад УРСР
13 Березня, 2024 р., 14:14
Днями психоневрологічне та інсультно-терапевтичне відділення КНП «Подільська міська лікарня» отримали гуманітарну допомогу, яка була ініційована директором норвезької циркової школи Йорном Квістом. Спеціалізоване медичне обладнання особисто передала депутат Подільської міської ради, голова ГО «Академія дитинства» Марина Тепла. Марина Олегівна вже декілька років плідно співпрацює з іноземним донором.
13 Березня, 2024 р., 08:14
Інтерв’ю Володимира Зеленського французьким медіа BFM TV та Le Monde щодо майбутньої зустрічі з Еммануелем Макроном у Києві, зупинення просування російських військ, позицію стосовно участі спортсменів з РФ в Олімпійських іграх та розміщення військ інших країн в Україні задля підготовки українських військових та відновлення техніки.
13 Березня, 2024 р., 08:11
«У цей час у Кривому Розі ще триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Зруйнована частина дев'ятиповерхового будинку, перекриття між поверхами, була пожежа. Багато постраждалих. Усім надається необхідна допомога. Є, на жаль, загиблі. Мої співчуття всім рідним та близьким. Ми будемо завдавати російській державі втрат у відповідь – цілком справедливо. Вони у Кремлі повинні привчитися до того, що терор для них не буває безкарним. Цих хворих уже нічого не вилікує від зла, але втрати вони відчують. Російська держава буде втрачати, і тільки це може зробити її безпечною для сусідів. Не лише для України – для різних народів наші дії зараз рятівні. Сьогодні звітував Головком Сирський щодо наших дій на полі бою, дій наших розвідників та досягнень українських дронів. Головком зараз на фронті. І є потрібна для України динаміка дій. Також сьогодні отримав попередні результати щодо застосування наших дронів від Збройних Сил, ГУР та СБУ. Думаю, усі бачать, що наші дрони працюють. І працюють далекобійно. Наша далекобійність – це реальне наближення безпеки для всіх».
12 Березня, 2024 р., 12:59
#BogdanDrapiatyi: ще одна важлива зміна спрямована на покращення роботи #СервісніЦентриМВС. На нормативному та технічному рівнях врегульовано можливість виготовлення номерних знаків суб’єктами господарювання різних форм власності. Завдяки чітким нормативним вимогам до виготовлення та обліку номерних знаків для транспортних засобів суб’єкти господарювання, які мають намір провадити діяльність з виготовлення номерних знаків, зможуть подати до Головний сервісний центр МВС вичерпний перелік документів визначених у Порядку, затвердженому постановою Кабінет Міністрів України від 25 липня 2023 р. № 774  https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/774-2023-п#Text Якщо всі документи відповідатимуть вимогам, Головний сервісний центр МВС впродовж 5 днів після надходження документів повідомляють суб’єкта господарювання про приєднання до Реєстру субʼєктів господарювання. Після приєднання до Реєстру суб’єкта господарювання вони зможуть виготовляти номерні знаки на вибір особи з окремими буквено-цифровими комбінаціями із серіями ОА, ОВ, ОС, ОЕ, ОН, ОІ, ОК, ОМ, UB, UC, AG, AJ, DB, NA, що врегульовано наказом МВС України від 30 січня 2024 року № 53 https://ips.ligazakon.net/document/re41551?an=68 Тобто процес присвоєння буквено-цифрової комбінації, виготовлення й видачі номерних знаків буде ще більш прозорим і позбавленим втручання посадових осіб. На сьогодні жоден суб’єкт господарювання не включений до Єдиного реєстру транспортних засобів, адже нормативні зміни було прийнято відносно нещодавно. Демонополізація та унормування ринку виготовлення номерних знаків сприятиме розвитку справедливої ринкової конкуренції, підвищенню зручності отримання адміністративних послуг.  
12 Березня, 2024 р., 08:28
«Сьогодні більшу частину дня – військові, воєнні питання. Перше – Ставка. Детальні доповіді щодо кожного напрямку на фронті, від Купʼянська до Херсонщини. Головком, начальник Генштабу, командувачі за напрямками, Міністерство оборони. Зараз військові працюють над стабілізацією наших позицій на фронті. І це в умовах, коли постачання від партнерів усе ще суттєво обмежене. Я дякую кожному солдату й командиру – усім нашим воїнам, які забезпечують нашу оборону, наші фронтові дії своєю силою та стійкістю. І дякую кожному підприємству тут, в Україні, та всім спільним виробництвам з партнерами за незмінне нарощування нашого власного постачання, за таку потрібну зброю для нашої незалежності: дрони, снаряди, гармати, техніку. Також на Ставці була доповідь щодо будівництва фортифікації. Більш ніж 2 тисячі кілометрів завдань, зміцнення вже створеної фортифікації та створення нової, щонайменше три лінії нашої сили. Розроблені відповідно до загроз. Усі необхідні ресурси задіяні, і це персональна відповідальність урядовців, обласних керівників та військових – за результат. Результат має говорити сам за себе своєю надійністю – для кожного солдата».
11 Березня, 2024 р., 16:56
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора