Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Березня, 2024 р., 14:41
Збройні Сили України – це міцне плече та потужний щит для усього українського народу. Наші мужні та незламні Захисники та Захисниці понад два роки стримують підступні атаки російських окупантів, щохвилини ризикуючи власним життям та здоров’ям. Тож, аби підтримати воїнів та подякувати їм за оборону Батьківщини, мешканці Подільської міської територіальної громади вкотре передали гуманітарну допомогу для Сил оборони. Наш донат - це щонайменше, що ми можемо зробити для всіх, хто героїчно виборює таку омріяну Перемогу.
17 Березня, 2024 р., 08:00
Сфера комунального господарства завжди була вагомою в житті Подільської міської територіальної громади, а особливо зараз, під час війни. Разом ми переживаємо складний період, гідно і стійко долаючи усі труднощі, в тому числі завдяки невтомній праці комунальних працівників. Саме тому велика подяка усім, хто причетний до свята, хто своєю щоденною працею робить нашу громаду кращою. 
16 Березня, 2024 р., 14:43
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.
16 Березня, 2024 р., 13:48
Підла смерть, яку сіє на українській землі країна терорист - росія, забрала найдорожче - життя у ще  одного борця за Незалежність України. З усіма військовими почестями, сьогодні, 16 березня, Подільська міська територіальна громада попрощалася з відданим сином Батьківщини - Олексієм Васильовичем ВИНОГРАДСЬКИМ, який, виконуючи бойове завдання, загинув 13 березня 2024 року в Харківській області. Олексій Васильович ВИНОГРАДСЬКИЙ народився і виріс у місті Подільськ. Мріяв і любив, будував плани на майбутнє. У 2014 став на захист своєї держави. Був на передовій. У 2022 році без вагань приєднався до лав Збройних Сил України, аби боронити незалежність та територіальну цілісність Батьківщини. Вірний, надійний, товариський, він завжди був там, де гаряче. Віддати шану нашому Герою, підтримати родину в цей скорботний день, прийшли духовенство, керівний склад і представники структурних підрозділів Подільської міської ради, Подільської РВА та Подільської районної ради, побратими, знайомі, друзі  та небайдужі жителі Подільської громади. Заупокійну церемонію очолив настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.  Дякуємо за подвиг і низько схиляємо голови у скорботі за нашим полеглим Захисником! Усією громадою співчуваємо, сумуємо разом з родиною та близькими. Наш обов’язок - зберегти пам’ять про відважного Героя.
15 Березня, 2024 р., 15:32
15 березня країна терорист – росія нанесла черговий ракетний удар по місту Одеса.
15 Березня, 2024 р., 10:05
Олексій Васильович ВИНОГРАДСЬКИЙ, виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 13 березня 2024 року внаслідок бойових дій у Харківській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора