Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Березня, 2024 р., 09:06
Внаслідок нічної масштабної атаки ворога по енергетичним об'єктам країни пошкоджень зазнали і енергооб'єкти Одещини. Через це, за розпорядженням НЕК Укренерго, в Одесі частково відбуваються стабілізаційні відключення.
22 Березня, 2024 р., 08:00
Декілька основних рекомендацій для раціонального використання та споживання води:
21 Березня, 2024 р., 16:45
Кампанія до Всесвітнього дня води, що відбудеться 22 березня 2024 року, вже почалася. Цього року його темою є «Вода для миру», яка зосереджена на важливій ролі води в стабільності та процвітанні світу. Для України на сьогодні це є дуже актуальною темою. Коли води не вистачає або вона забруднена та у випадках, коли люди мають нерівний чи зовсім відсутній доступ до води, зростає напруженість між громадами і країнами. Сьогодні вже понад 3 мільярди людей у Cвіті залежать від води, яка перетинає національні кордони. Однак, із 153 країн, які мають спільні річки, озера і водоносні горизонти зі своїми сусідами, лише 24 країни мають діючі угоди про співпрацю щодо спільної води.
21 Березня, 2024 р., 16:12
Днями у Подільську відбулася нарада-семінар на тему «Профілактика отруєння бджіл внаслідок застосування пестицидів, агрохімікатів та інших засобів захисту рослин», в якій взяли участь начальник Управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Алла Омельчук, державний фітосанітарний інспектор ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Михайло Левицький, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Подільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Роман Глухов, агровиробники та бждолярі Подільської міської територіальної громади. 
21 Березня, 2024 р., 14:46
Під головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Олени Музичук відбулося чергове засідання комісії з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати Подільської міської територіальної громади. У складі комісії – представники Північного відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС в Одеській області, Управління економічного розвитку та інвестицій, відділу обслуговування громадян №13 управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду в Одеській області, відділу доходів фінансового управління.
21 Березня, 2024 р., 12:03
Кількість фальшивих документів, якими користуються несвідомі громадяни, просто вражає. Як вражає і кількість виявлених «підробок» в наших сервісних центрах МВС. Майже кожного тижня ми розповідаємо вам про виявлені під час надання послуг громадянам фальшиві документи.
21 Березня, 2024 р., 11:23
«Наш Харків. Уже понад два роки Харків та область зазнають страшних російських ударів. Зруйнована ракетами Салтівка, пошкоджені інші райони та вулиці міста. Зруйновані села та містечка в області. Сьогодні – черговий удар Росії по Харкову, ні на що не здатний вплинути, окрім того, що Україна ще більш принципово та влучно відповідатиме. Від російської ракети в Харкові сьогодні пʼять людей загинули. Мої співчуття всім рідним та близьким. Кожному пораненому надається необхідна допомога. Але цього замало – усі це мають усвідомлювати. Харкову потрібно достатньо систем ППО. Сумщині потрібна ППО. Чернігівщині та всім іншим нашим регіонам, які потерпають від російського терору. Ці захисні системи є в партнерів. І партнерам треба зрозуміти, що ППО має захищати життя».
20 Березня, 2024 р., 18:33
Сьогодні, 20 березня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, спільно з першим заступником Подільського міського голови – начальником фінансового управління Оленою Музичук, начальником юридичного управління Тетяною Реньгач та начальником управління економічного розвитку та інвестицій Аллою Омельчук, провели робочу нараду з представниками ТОВ «ЮТІКЕТ ЮКРЕЙН». Дана приватна організація представляє собою мережу автостанцій в Одеській області.
20 Березня, 2024 р., 12:43
Днями відбулось позачергове пленарне засідання 42-ї сесії Подільської міської ради І скликання. Під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського депутатський корпус розглянув 2 питання порядку денного.
20 Березня, 2024 р., 09:36
До уваги мешканців Подільської міської територіальної громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора