Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Березня, 2024 р., 11:23
«Наш Харків. Уже понад два роки Харків та область зазнають страшних російських ударів. Зруйнована ракетами Салтівка, пошкоджені інші райони та вулиці міста. Зруйновані села та містечка в області. Сьогодні – черговий удар Росії по Харкову, ні на що не здатний вплинути, окрім того, що Україна ще більш принципово та влучно відповідатиме. Від російської ракети в Харкові сьогодні пʼять людей загинули. Мої співчуття всім рідним та близьким. Кожному пораненому надається необхідна допомога. Але цього замало – усі це мають усвідомлювати. Харкову потрібно достатньо систем ППО. Сумщині потрібна ППО. Чернігівщині та всім іншим нашим регіонам, які потерпають від російського терору. Ці захисні системи є в партнерів. І партнерам треба зрозуміти, що ППО має захищати життя».
20 Березня, 2024 р., 18:33
Сьогодні, 20 березня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, спільно з першим заступником Подільського міського голови – начальником фінансового управління Оленою Музичук, начальником юридичного управління Тетяною Реньгач та начальником управління економічного розвитку та інвестицій Аллою Омельчук, провели робочу нараду з представниками ТОВ «ЮТІКЕТ ЮКРЕЙН». Дана приватна організація представляє собою мережу автостанцій в Одеській області.
20 Березня, 2024 р., 12:43
Днями відбулось позачергове пленарне засідання 42-ї сесії Подільської міської ради І скликання. Під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського депутатський корпус розглянув 2 питання порядку денного.
20 Березня, 2024 р., 09:36
До уваги мешканців Подільської міської територіальної громади!
20 Березня, 2024 р., 09:25
«Сьогодні – черговий «Рамштайн», зустріч країн, які підтримують нашу оборону, наш захист від російського терору. Це – продуктивна зустріч, є результати. Міністр оборони України Умєров брав участь. Чекаю його детальну доповідь. Зараз можна сказати кілька речей. Будуть нові оборонні пакети, зокрема дефіцитна артилерія. Нові держави приєднуються до чеської ініціативи із закупівлі боєприпасів – дякую всім. Звичайно, залишається незмінним пріоритет щодо ППО, РЕБ та дронів. Дякую всім країнам, які реально працюють, щоб цей наш пріоритет був наповнений відповідним змістом. Українські дрони вже дають сильні результати, і маємо значно зміцнити міжнародний компонент співпраці. Фронт повинен відчути наше посилення щодо дронів. Я вдячний усім учасникам «Рамштайну» і Сполученим Штатам, міністру Остіну – за лідерство».
19 Березня, 2024 р., 11:12
Міністерство соціальної політики України, Національна соціальна сервісна служба України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, який діє за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Європейського Союзу, з метою сприяння популяризації професії фахівця соціальної сфери, підвищення поваги до професії соціального працівника та надання цінності цій професії в українському суспільстві, проводять інформаційну кампанію „Людина для людини”.
19 Березня, 2024 р., 08:55
Тамила Ташева Постійний Представник Президента України в АР Крим: "В нас 10 років люди борються за Україну, її незалежність, за право жити на вільній землі без окупантів. Так важливо говорити і про рух спротиву в Криму, про зусилля наших громадян, які в умовах окупаційного режиму, тиску, ймовірності бути затриманими, закатованими, вбитими, не бояться писати в соціальних мережах, публічно говорити, або будь-яким іншим чином виражати свою підтримку Україні, засуджувати дії окупантів, не мовчати про їхні злочини на півострові.
19 Березня, 2024 р., 08:18
«Хочу сьогодні подякувати керівництву Євросоюзу та всім державам-членам за створення нового Фонду допомоги Україні в межах Європейського фонду миру. Обсяг – 5 мільярдів євро, які підуть на підтримку наших оборонних дій цього року. Очікуємо також, що цей Фонд стане складовою загальної безпекової угоди між Україною та Євросоюзом».
18 Березня, 2024 р., 17:06
Представництво UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні представляє проєкт мобільного застосунку для жінок, що постраждали від домашнього або гендерно зумовленого насильства, або перебувають у групі ризику. Застосунок створено у співпраці з Міністерством Внутрішніх Справ України та Національною Поліцією за підтримки уряду Великої Британії.
18 Березня, 2024 р., 16:16
Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада, на якій були присутні заступники, керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора