Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Березня, 2024 р., 14:32
Під головуванням заступника голови Одеської обласної військової адміністрації Сергія Кропиви відбулося засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність». До онлайн-наради долучилися виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко та голова Окнянської селищної ради Олег Бєлоус.
08 Березня, 2024 р., 14:07
Юридичне управління Подільської міської ради та Подільське РУП співпрацюють. Сьогодні, 8 березня, служба превенції ініціювала спільний захід, під час якого працівники поліції обговорили з представниками громади питання, що стосуються притягнення до адміністративної відповідальності.
08 Березня, 2024 р., 14:06
З нагоди свята весни, ніжності та тепла – 8 березня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський спільно із заступником Подільського міського голови Людмилою Задорожною, привітали жінок-волонтерок – БО «Благодійний фонд «Загін «Паляниця» та волонтерські рухи «Смаколики мами Зої» та «Шалені голки».  
08 Березня, 2024 р., 13:24
В умовах сьогодення, Подільська громада активно працює над залученням позабюджетних коштів для підтримки та розвитку різних соціально важливих напрямків діяльності. Освіта є одним з пріоритетних напрямків роботи міської влади, а саме створення безпечних та комфортних сучасних умов для організації освітнього процесу в громаді для нашого майбутнього - дітей.
08 Березня, 2024 р., 13:22
Напередодні свята весни - 8 березня у Подільській музичній школі «Школі естетичного виховання» відбувся захід, присвячений родинам загиблих українських військових. Серед запрошених осіб також були присутні заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та радник Подільського міського голови Марія Мазур.
08 Березня, 2024 р., 09:26
Під головуванням першого заступника Подільського міського голови-начальника фінансового управління Олени Музичук відбулося засідання робочої групи з координації дій органів виконавчої влади по забезпеченню податкових та інших надходжень до бюджетів усіх рівнів. У складі групи - представники Подільської державної податкової інспекції ГУ ДПС в Одеській області, Управління економічного розвитку та інвестицій, Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, фінансового управління.
08 Березня, 2024 р., 06:00
Любі жінки! Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни — 8 березня, що ототожнює свято любові та краси у всьому світі! 
07 Березня, 2024 р., 08:54
В Одесі Президент України Володимир Зеленський і Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, який перебуває з візитом у нашій країні, заслухали інформацію представників військового командування щодо відбиття повномасштабного вторгнення Росії та розвитку спроможностей Сил оборони України.
07 Березня, 2024 р., 08:52
Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі в Одесі з Прем'єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом обговорив допомогу у відновленні цивільної інфраструктури, зокрема церков, навчальних закладів, об’єктів культурної спадщини, зруйнованих унаслідок атак Російської Федерації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора