Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільську зустріли героїв

Дата: 22.07.2021 17:19
Кількість переглядів: 617

 

Сьогодні, 22-го липня, на місце постійної дислокації повернувся 11й мотопіхотний батальйон «Київська Русь».

Це була незвичайна подія для нашої Подільської громади. Ми зустрічали наших героїв, земляків, які виборюють для нас мир і спокій. Головне,- що всі вони повернулися живими і здоровими, з честю і гідністю виконавши військовий обов’язок. Саме вони,  воїни-визволителі, є прикладом героїзму, стійкості, глибокого патріотизму для всіх нас, а особливо для нашого молодого покоління.

Місто, як завжди, радо зустріло наших військовослужбовців. Управлінням культури та туризму під керівництвом начальника управління – Ганни Вишневської була організована урочиста зустріч, під час якої, за нашим українським звичаєм, командиру було вручено каравай на вишитому рушнику та приготовлено каву, чай і печиво для військових.

Батальйон зустрічали рідні, друзі та просто небайдужі жителі міста. Разом із ними військових зустріли й представники Подільської міської ради та Подільської райдержадміністрації.

На заході були присутні секретар Подільської міської ради Таїсія Скрипнік, а також радник Подільського міського голови Марія Мазур, яка від імені міського голови Анатолія Іванова, депутатського корпусу та від усієї Подільської громади привітала військових з поверненням додому. Наші герої були нагороджені почесними грамотами, а військовий капелан освятив їх та побажав миру і злагоди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора