Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Березня, 2024 р., 08:00
Декілька основних рекомендацій для раціонального використання та споживання води:
21 Березня, 2024 р., 16:45
Кампанія до Всесвітнього дня води, що відбудеться 22 березня 2024 року, вже почалася. Цього року його темою є «Вода для миру», яка зосереджена на важливій ролі води в стабільності та процвітанні світу. Для України на сьогодні це є дуже актуальною темою. Коли води не вистачає або вона забруднена та у випадках, коли люди мають нерівний чи зовсім відсутній доступ до води, зростає напруженість між громадами і країнами. Сьогодні вже понад 3 мільярди людей у Cвіті залежать від води, яка перетинає національні кордони. Однак, із 153 країн, які мають спільні річки, озера і водоносні горизонти зі своїми сусідами, лише 24 країни мають діючі угоди про співпрацю щодо спільної води.
21 Березня, 2024 р., 16:12
Днями у Подільську відбулася нарада-семінар на тему «Профілактика отруєння бджіл внаслідок застосування пестицидів, агрохімікатів та інших засобів захисту рослин», в якій взяли участь начальник Управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Алла Омельчук, державний фітосанітарний інспектор ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Михайло Левицький, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Подільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Роман Глухов, агровиробники та бждолярі Подільської міської територіальної громади. 
21 Березня, 2024 р., 14:46
Під головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Олени Музичук відбулося чергове засідання комісії з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати Подільської міської територіальної громади. У складі комісії – представники Північного відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС в Одеській області, Управління економічного розвитку та інвестицій, відділу обслуговування громадян №13 управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду в Одеській області, відділу доходів фінансового управління.
21 Березня, 2024 р., 12:03
Кількість фальшивих документів, якими користуються несвідомі громадяни, просто вражає. Як вражає і кількість виявлених «підробок» в наших сервісних центрах МВС. Майже кожного тижня ми розповідаємо вам про виявлені під час надання послуг громадянам фальшиві документи.
21 Березня, 2024 р., 11:23
«Наш Харків. Уже понад два роки Харків та область зазнають страшних російських ударів. Зруйнована ракетами Салтівка, пошкоджені інші райони та вулиці міста. Зруйновані села та містечка в області. Сьогодні – черговий удар Росії по Харкову, ні на що не здатний вплинути, окрім того, що Україна ще більш принципово та влучно відповідатиме. Від російської ракети в Харкові сьогодні пʼять людей загинули. Мої співчуття всім рідним та близьким. Кожному пораненому надається необхідна допомога. Але цього замало – усі це мають усвідомлювати. Харкову потрібно достатньо систем ППО. Сумщині потрібна ППО. Чернігівщині та всім іншим нашим регіонам, які потерпають від російського терору. Ці захисні системи є в партнерів. І партнерам треба зрозуміти, що ППО має захищати життя».
20 Березня, 2024 р., 18:33
Сьогодні, 20 березня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, спільно з першим заступником Подільського міського голови – начальником фінансового управління Оленою Музичук, начальником юридичного управління Тетяною Реньгач та начальником управління економічного розвитку та інвестицій Аллою Омельчук, провели робочу нараду з представниками ТОВ «ЮТІКЕТ ЮКРЕЙН». Дана приватна організація представляє собою мережу автостанцій в Одеській області.
20 Березня, 2024 р., 12:43
Днями відбулось позачергове пленарне засідання 42-ї сесії Подільської міської ради І скликання. Під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського депутатський корпус розглянув 2 питання порядку денного.
20 Березня, 2024 р., 09:36
До уваги мешканців Подільської міської територіальної громади!
20 Березня, 2024 р., 09:25
«Сьогодні – черговий «Рамштайн», зустріч країн, які підтримують нашу оборону, наш захист від російського терору. Це – продуктивна зустріч, є результати. Міністр оборони України Умєров брав участь. Чекаю його детальну доповідь. Зараз можна сказати кілька речей. Будуть нові оборонні пакети, зокрема дефіцитна артилерія. Нові держави приєднуються до чеської ініціативи із закупівлі боєприпасів – дякую всім. Звичайно, залишається незмінним пріоритет щодо ППО, РЕБ та дронів. Дякую всім країнам, які реально працюють, щоб цей наш пріоритет був наповнений відповідним змістом. Українські дрони вже дають сильні результати, і маємо значно зміцнити міжнародний компонент співпраці. Фронт повинен відчути наше посилення щодо дронів. Я вдячний усім учасникам «Рамштайну» і Сполученим Штатам, міністру Остіну – за лідерство».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора