Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Агропромисловий комплекс

20 Лютого, 2024 р., 13:50
Реєстрація ВРХ в Єдиному державному реєстрі тварин  обов'язкова для всіх особистих селянських господарств. Це створює підґрунтя для виробництва якісної і здорової харчової продукції. Крім того, це одна з важливих та обов’язкових норм у процесі євроінтеграції. 
07 Лютого, 2024 р., 08:30
Протягом січня на Одещині спостерігалась нестійка з істотними опадами погода. Позитивні температури в денні години призводили до танення снігового покриву, а низькі температури в нічні години – до ожеледиці й утворення крижаної кірки. Такі погодні умови були несприятливими для розвитку і розмноження мишоподібних гризунів, що спричинило затоплення жилих нір у низинах сільськогосподарських угідь та загибель шкідників. Подальший розвиток мишоподібних гризунів значною мірою визначатимуть погодні умови.
25 Січня, 2024 р., 09:33
З метою налагодження розширення комунікації з сільгосптоваровиробниками Подільського району, відділ агропромислового розвитку Подільської районної державної адміністрації створив сторінку в соціальній мережі FaceBook "Новини Аграріїв Подільщини". На відповідній сторінці сільгосптоваровиробники району зможуть у відкритому доступі обмінюватися інформацією щодо важливих питань в сфері аграрної галузі, зокрема купівлі-продажу: насіннєвого матеріалу; сільськогосподарської техніки та обладнання; засобів захисту рослин, добрив та інше, а також обмінюватись досвідом роботи у сфері сільського господарства. 
09 Січня, 2024 р., 08:10
Другий рік поспіль в Україні тривають воєнні дії, які суттєво впливають на соціально-економічний стан країни та можливість суб’єктів господарювання різних форм власності виконувати зобов’язання, передбачені умовами договору (контракту, угоди тощо), обов'язків згідно із законодавчими й іншими нормативними актами (ч. 2 ст. 141 Закону № 671/97).
29 Грудня, 2023 р., 15:23
Глобальний договір ООН в Україні вже втретє проводить освітній проєкт SEED, який допомагає власникам мікро- та малих бізнесів масштабувати свою справу та вивести бізнес на новий рівень. Проєкт реалізується за підтримки компанії PepsiCo та фінансування PepsiCo Foundation.
04 Грудня, 2023 р., 08:57
З 1 грудня 2023 року у водоймах Одещини діє заборона на вилов раків. Триватиме вона до 30 червня 2024 року.
29 Листопада, 2023 р., 09:26
Попри несприятливі погодні умови (відсутність дощів протягом вересня-жовтня), аграрії регіону станом на кінець листопада засіяли 486 тис. га пшениці, що є найбільшим показником по країні.
24 Листопада, 2023 р., 11:05
До уваги сільгоспвиробників усіх форм власності!
30 Жовтня, 2023 р., 15:52
На законодавчому рівні є прогалини, які дозволяють експортерам не повертати валютну виручку назад до України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора